Klart pool vatten Remedy

Efter en tröttsam dag på jobbet, skulle du älskar att simma i en pool med klarblå, mousserande vatten. Eller vill du hellre bada ingår i en pool med slöa, dunkla vatten? Självklart inte. Så om vattnet i din pool är allt mörkt och grumligt, ingen skulle känna sig som att simma i den. By grumligt poolvattnet menar vi att vattnet matt eller oklart eller vattnet inte gnistra gillar den ska. Klart pool vatten är inte bara ointressant, men det är inte heller hälsosamt för simmarna att simma i vattnet. Detta beror på, den innehåller bakterier och mikrober som kan smitta simmare. Därför är det viktigt att du vet vad som är det grumliga poolvattnet rättsmedel och om pool underhåll också. Men innan du dyker in i det, låt oss se vad är grumligt poolvattnet orsaker.
Orsaker till Klart pool vatten, molnigt pool vatten är en av de största problemen för poolägare. Det finns inte en utan många faktorer som leder till grumligt vatten. Några av dessa skäl är:; dåligt fungerande filter, är därför en dålig vatten filtrering, dålig vattenflödet eller omsättning, De kemikalier i din pool vatten balanseras inte ordentligt, tillväxt av alger, som uppstår på grund av brist på ordentlig sanitet eller oxidation av poolen, Bakterier, sololja, kosmetika, etc från de organ på simmarna, otillräckliga exponering av poolvatten för solljus. UV solstrålarna är en bra källa av naturliga oxidatorer; pH nivå av poolen är hög, vilket gör klor i vattnet verka långsamt, vilket leder till algväxt; Alkalinitet vattennivån är hög; The Cyanuric syra nivå eller stabilisatorn nivån är hög; Nivå av klor är låg; Kalcium hårdhet nivå är hög; Nivån Total Dissolved Solids eller TDS av vattnet är för hög eller; Om nivån av metall i vattnet är hög, då din poolen blir ett missfärgat utseende. ; Nu när du vet varför din pool vatten börjar bli grumligt, låt oss se olika lösningar på hur man klara grumlig poolvattnet.
Rensa Klart pool vatten, Här är några naturliga hem rättsmedel för hur man kan bli av grumligt poolvattnet.
Förebyggande åtgärder är bättre än att bota; Det första du måste tänka på är att din pool ska vara rena. Först, tömma ut allt vatten och sedan använda en fibre brush, rengör poolen genom skrubbning det väl. När du är säker på att det är pipig ren, sedan fylla poolen. Men innan dess, kontrollera kemiska vattennivån. You kan använda klor, för att döda någon form av oönskad tillväxt i vattnet. Klart pool vatten efter stöt eller behandling kan bero på andra orsaker som är mindre utsatt för sol, etc.
Bakpulver, bakpulver reglerar pH-nivån i vattnet i poolen, som i sin tur tömmer poolen. Sätt i önskat belopp för att återställa pH-balansen poolvattnet.
Lösning av koppar, en annan grumligt poolvattnet avhjälpa använder koppar lösning. Denna process innebär passerar vattnet genom en pump, som kommer att jonisera vattnet. Testa nu den kemiska nivån på vatten varje dag och efter det tillsätta koppar. Den koppar när det blandas med vatten förhindrar tillväxten av bakterier och alger.
Användningen av aluminium Sulfate, vissa partiklar, som infekterar poolvattnet, kan inte alltid tas bort med hjälp av en vatten filter eller ett skimmer net. För dem måste vi utnyttja aluminium sulfate. Till Per 10000 liter vatten, tillsätt ca 8 uns av denna kemikalie. Aluminum sulfate reagerar med vatten att orsaka små pyttesmå partiklarna att klumpa tillsammans, och bosätta ned nederst av poolen. Nu kommer det att bli lättare för dig att ta bort stor klump ur poolen. Så där har du, en annan grumligt avhjälpa poolvattnet.
Användning av strumpor, Be din simmare att komma ner i poolen en dag på sig strumpor. Med dessa kan de scoot botten samt sidorna av poolen att ta bort alger. Om du gör detta bara gång i veckan kommer din swimmingpool ansikte inte problemet av grumliga poolvattnet. Du kan också använda dem effektivt som en molnig poolvatten åtgärda. De består av fina tyger som när placeras över returpump, fånga några partiklar som den vanliga poolen filtren kan ha missat.
Nu när du vet om den grumliga poolen vattenrening, inte mer har du att lida av detta problem igen. Prova dessa åtgärder och sedan doppa dig i en pool av glittrande blå vatten.