Bästa Foundation Brush

När det gäller att ge huden en jämn ton, inget kan slå den goda gamla grunden. Stiftelsen har använts i decennier av kvinnor och sminkörer att ge huden en glödande, perfekt utseende. Det finns vanligtvis tre sätt som stiftelsen kan appliceras på huden, dvs för hand, svampar och borstar. Av dessa är tillämpningen av stiftelse enklaste genom handen. Även vad gäller ordning och fullständig hud täckning, ingen av de andra metoder stiftelse ansökan ens kommer i närheten till en foundationborste. Ges nedan är några användbara tips på att välja den bästa grunden borste, tillämpa makeup Foundation med borstar samt förslag på hur att ta hand om stiftelsen penslar så att de varar i flera år.
Tips om att köpa det bästa Foundation Brush
Enligt bästa foundationborste recensioner, är penslar som kommer med både långa och korta hår bättre rustade att fylla i stiftelsen i huden. Borstar som kan nästan ge dig en luft-borstad look. Så kan du välja foundation penslar som denna.
Om du går till något avdelningar butik eller affär som håller skönhetsprodukter hittar du Kabuki borstar. Kabuki borstar har en kort stam och huvudet är platt. These kabuki borstar är favorit val av sminkörer för tillämpning puder baserad grund. På grund av sin ringa storlek och platta form, dessa borstar mycket benägen till att tillämpa koncentrerad mängd grund i en framträdande trubbig kurva. Så kan du välja dessa penslar för att tillämpa puderform.
Stiftelsen borstar som kommer i form av en katt platt tunga ie stiftelse borstar med runda spetsar bästa grunden borstar för puderform. För att ansöka puderform genom dessa penslar, måste du blanda ut från näsan till öronen.
Om du vill veta vad som är bäst foundationborste för flytande foundation och sedan frihandsquiltning stiftelse borstar är din bästa insats. Dessa borstar kommer med glesa hår och är därmed utmärkt för polering av flytande foundation i cirkelrörelse. Frihandsquiltning borstar blanda de flytande foundation på huden väldigt bra och till skillnad från andra billigare kvalitet penslar, ge inte ut utseendet på grund strimmor på huden.
Tips om applicerat foundation med en borste
För en nybörjare kan det vara lite svårt att använda en foundationborste. Dock med praxis, kan denna konst att bemästra lätt. Start flytande foundation makeup med att hälla en liten mängd flytande foundation i din hand. Plocka några av stiftelsen från din hand med ena sidan av borsten, om du vill lätt täckning. Doppa i båda sidorna av pensel i flytande foundation, om du vill fylligare täckning. Nästa används breda, nedåtgående rörelser, blanda stiftelsen smink på pannan, kinderna, näsan och hakan. Glöm inte att tillämpa foundation på halsen området, annars kommer kontrasten mellan ansikte och hals sticker ut och ger din hud en ojämn utseende. I slutändan använda de små hår på kanter foundationborste att tillämpa foundation på de områden som vanligtvis förbises såsom veck i näsan, runt munnen och hårfäste.
Tips on Skötsel av den Foundation Brush
Det är mycket viktigt att hålla din makeup borsta rent så att bakterierna inte bygga upp dem. Om du planerar att köpa en hög borste slut stiftelse, flesta av dem kommer med en villkora shampoo som är avsedd för rengöring grunden borstar. Stiftelsen borstar lätt kan rengöras med en baby schampo också. Det bästa sättet att rengöra makeup penslar är att doppa dem i olivolja och sedan sätta dem under rinnande vatten. Efter det ska stiftelsen borstar doppas i schampo, gned försiktigt och sedan sköljas i kallt vatten. Med denna metod en gång i veckan kommer att se till att det finns mycket mindre utsöndring av hår från borstar och att foundationborste varar mycket länge.
Detta var i kort om den bästa grunden borstar. Den största fördelen med att använda foundation penslar med dem jämfört med svampar är att de arbetar lika bra med torra, flytande och grädde stiftelser, vilket ger full hud täckning. Alla problem områden på huden som fläckar eller armbågs näsan som blivit något mörka kan lätt omfattas av applicerat foundation smink genom penslar på huden. Deras största fördel är att om de tas om hand på rätt sätt, de finns kvar i åratal. Så, om du vill perfekt hud i ansiktet, investera i en bra kvalitet foundationborste.