Golv i källare som får Wet

Undrar vad är det bästa golv för en källare? Tja, är detta verkligen ett svårt beslut eftersom du måste leta efter en golv alternativ som inte bara går bra med din källare inredning men fungerar bra i den fuktiga miljön i en källare. Välja lämpliga golv för din källare kan vara särskilt svårt. Du måste naturligtvis göra lite forskning för att göra ett väl underbyggt beslut. Undrar varför ett källaren bli blöt eller översvämmas? Hänsyn till den direkta kontakten mellan källaren konkreta undergolvet, sipprar vatten genom sprickor i betongen och skadar källaren golv. Närvaro av fukt leder också till tillväxt av mögel och mögel, vilket kan påverka hälsan hos dem som använder utrymmet i fel sätt. Därför är det viktigt att ser till att det inte finns några sprickor i betong, så att golvet är skyddad mot fukt. Här är lite information om hur du avgör om din källare är skyddad mot fukt och råd om golv i källare som får våt.
Hur du kontrollerar din källare för fukt, innan du tittar i den bästa golv alternativ för en källare, måste du kontrollera om källaren är skyddad mot fukt. För detta kan du konsultera en specialist golv. Om du har planer för källare efterbehandling eller källare ombyggnad i syfte att omvandla den till en beboelig plats, måste du se till att din källare är tätad mot fukt. Tänk dig att spendera allt som pengar på ett trägolv, bara för att upptäcka den att skadas på grund av fukt. Om du inte är alltför angelägna om att sammankalla en golv specialist, kan du kontrollera källaren för fukten på egen hand. Du måste ta en bit av ogenomtränglig plast och placera den på konkreta och tejpa fast den på ett sådant sätt att ingen luft kan passera genom den. Kolla in det efter 24 timmar, om du märker någon fukt på undersidan av plast, kanske du måste titta på källare tätskikt. Om du inte gör det, kommer förekomsten av fukt i betongen att ta sig mellan stolarna och försvaga lim och skada källaren golv.
Golv Alternativ för en källare som utsätts för väta, vilket är det bästa golv, för källare att bli blöt? Innan du leta efter golv alternativ måste du försöka lista ut orsakerna till fukt i källaren. Många gånger kan det vara ännu orsakas på grund av dålig planering av arkitekten. Om källaren avlopp finns på fel plats kan du ringa en entreprenör och har avlopp omlokaliserats och källaren golv planat. Ibland med en sump pump installerad kan också vara till nytta. Hur som helst, beroende på orsaken till fukt, kan du prova andra möjligheter, som att använda ånga vakt, polyetylenfolie eller källaren avfuktare. När du lösa problemet med fukt genom impregneringsmedel, kan du kolla in olika källaren golv alternativ.
Tja, om du inte verkligen är angelägna om ombyggnad i källaren, kan du hålla sig till cement eller betonggolv. Betong är den bästa golv i källare att bli blöt. Bara ha konkreta förseglade och behandlas med en tätskikt förening. Du kan också få den målad eller laserad så att det ser bättre. Schablon och faux finish kan också kontrolleras ut. Du kan också placera en matta över det. Andra vanliga typer av golv som används i källare inkluderar keramiska plattor golv, konstruerade golv i lövträ, laminatgolv och mattor. Om det är lätt fukt som kan styras med hjälp av avfuktare och andra sätt, kan du säkert prova keramik eller porslin plattor. Valet av golv måste göras efter att ha beslutat hur du vill använda din källare. Om klimatet på din region gör källaren våt eller mycket fuktig, skulle det vara en bra idé att ha betonggolv. Om luftfuktigheten är inte för mycket, kunde du ha hårda lamellgolv. Den skiktade struktur görs med hjälp av flera hårda material kommer säkert att motstå förändringar i luftfuktighet på ett bättre sätt än trägolv. Ett annat alternativ skulle vara att använda ett laminatgolv. Virket behandlas och har en aluminium beläggning som skyddar mot repor och missfärgning. Detta kan se bra ut men det är inte lämplig för en källare med hög luftfuktighet. Den måste användas endast om fukt problem har angripits. Därför är det bästa alternativet för golv i en källare som blir våt betong golv.
Så, var det en del information om golv för källare som får våt. Om du planerar att få din källare ombyggd, se till att du konsultera en specialist golv. Hoppas ni hittade den här informationen om golv för fuktig källare användbart.