Spel att leka utomhus

Spel att spela utanför eller utomhusspel har alltid varit en rolig del av din barndom. De gav nöje och fritid och samtidigt också ett bra träningspass. Utomhus spel är också krediteras med folk få förtroende för sällskap av varandra. Utomhus spel kan spelas med två personer och även med en större grupp. Spela utomhusspel också hjälpa dig att utveckla ledarskap kvaliteter som är mycket nödvändiga i livet. Så låt oss ta en titt på några häftiga spel ute.
Tug of War; Alla måste ha spelat det och ett av mina favoritspel att spela utomhus. Det här spelet kan spelas med två lag med vardera cirka 5 spelare. Mall för spel enkla, det startar när de två lagen använda alla sina krafter för att dra repet till sina hörn. Det är en av många roliga utomhuslekar för stora grupper.
Football, spela det, och det kommer att styra ditt hjärta. Följt av miljoner runt om i världen. Fotboll är en av de roliga spel att spela utanför som genererar spänning och njutning. Jo, det en av bästa utomhus spel för vuxna och barn. Enligt reglerna, spelarna form två lag och varaktigheten är en halvtimme. Laget där poäng mer mål vinner matchen. Fotboll betraktas som en total utomhus aktivitet som utvecklar kraft, uthållighet och ledaregenskaper.
Vatten ballong, Spelare bör paret upp för vatten ballong kastar spel. Varje spelare står inför sin partner och det finns ett avstånd på 3 meter i mellan dem. En medlem i varje grupp ges en vatten ballong. När spelet startar måste varje spelare kasta vatten ballong till hans / hennes partner. Om de missar fångsten samt raster ballongen, då laget elimineras. Om vattnet ballongen landar på marken och bryter inte, då laget är fortfarande i spelet.
Paintball; Det är ett spel spelas med en pistol som heter paintball tillverkare som är laddad med bollar i den. Dessa bollar är faktiskt lite pelletar av färg som skjuts på motståndare på avstånd för att vinna. Paintball är en av de mest populära spelen att spela utomhus och det krävs en skyddsutrustning för att spela. Det här spelet kan spelas med lag samt individuellt.
Sack Tävlingar, Sack raser är de mest roligaste lagspel för stora grupper. Människor spelar spelet i par. Antalet säckar bör vara lika med antalet par spela. Varje spelare i paret kommer att sätta sin en ben i säcken, kommer man sätta höger knä och en kommer att sätta vänster. När paret har lagt benen bra i säcken gör dig redo att starta loppet. Varje par kommer att börja visas mot mållinjen. Tro mig det är väldigt roligt att titta på folk köra med en säck och sedan falla. Paret som når mållinjen först är vinnaren.
Firefly, en av de roliga spel att spela ut på kvällen, Firefly är full av spännande och roligt. Spelade i mörkret kräver eldfluga 3 till 4 ficklampor som kommer att vara eldflugor. Om du valt att spela en eldfluga måste du spela med ficklampan genom att koppla över facklor på och av ofta. Genom att se din signal andra spelare få en chans att hitta dig i mörkret. De kommer att försöka komma upp till dig att fånga dig. Om du ser att din rovdjur är nära dig, då du kan byta dina lampor i ca 30 sekunder. Så att du kan ändra din position utan att bli sedd. Om du åker fast av din jägare, då måste man sitta ner tills alla andra fireflies fastna.
Hide and Seek, Darkness erbjuder gott om utrymmen att gömma sig. Bestäm en plats att leka kurragömma. Använd din omgivning för att dölja till exempel en bakgård staket. Du kan ta ficklampor med dig att hitta din väg i mörkret. Du kan också använda din ficklampor, att retas person som söker dig att förvirra honom / henne. Förmodligen en av de bästa utomhusspel för barn att leka.
Jag hoppas denna artikel har gett tillräckligt med alternativ på spel att spela ute. Utomhus spel är det bästa sättet att ha kul och glömma alla dina spänningar och ansvar för en liten stund.