Anpassad Walk i duschar

Lägga till en dusch till ditt badrum? Planering duschvägg, duschkabin eller gå i duschkabin? Tja, om du inte finner tanken på att installera dem färdigt badrum dusch mönster mycket intressant, är att gå allt du kan göra för en anpassad dusch. Anpassad promenad i duschen är ett bra sätt att få duscha område som är avsett enligt ditt val. Promenad i duschar kan utformas på olika sätt, eller teman. Med anpassade promenad i duschar du kan ha en helt unik badupplevelse. Undrar vad är de anpassade promenad i duschen idéer? Här är några som du måste gå igenom innan du utformar dusch utrymme.
Idéer på Anpassad Walk in shower
Planera Design, Börja med att planera utformningen på ett papper. Du kan överväga olika former och storlekar för duschen. Liksom golvyta behöver inte vara kvadratisk eller rektangulär som vanligt. Vågformad kokkärl är ganska populär, men du kan välja någon annan designer former. Dessutom kan formerna på dörrarna hållas designer på den övre kanten. Med en våt rum eller att bara lägga partition paneler, med promenad i duschen utan dörrar och många fler sådana alternativ som kan övervägas. Om du planerar att ha dörrar och sedan bortsett från val av material kan du välja om det kommer att glida, falsning, enkel eller dubbel dörr. Att ha en transparent eller matt glas for dörrar är en mycket populär dusch design idé. Nästa plan som vägg användas för duschmunstycke. Kommer det att vara vägg eller i tak? Regn duschmunstycken är bäst att användas om du väljer en takmonterad dusch huvudet. Återigen vad är de andra armaturer som du kommer att lägga och där dessa kan placeras måste avgöras.
Lyxig inredning, medan du planerar att ha egna promenad i duschar, det finns flera alternativ i form av bad fixturer att du kan lägga upp i detta utrymme. Om du har små duschkabin, är alternativen att lägga till bad fixturer mycket begränsad. Endast dessa som ordinarie dusch panel ger tillsätts ofta i dessa. Med anpassade promenad i duschar, kan du konvertera din dusch till en riktigt avkopplande och lyxig utrymme. Som ovan nämnts gå för regndusch huvudet om du har tillräckligt stor dusch. Power-shower, som namnet antyder erbjuder en kraftfull och starkare spray på kroppen. Se till att du ha varmt och kallt vatten. Med hög Gavlar erbjuder kropp massagestrålar, extra munstycken på olika väggar, som sprutar vatten på kroppen från olika vinklar. Du måste också få handhållen dusch installerad som är ganska viktigt. Such dusch fixturer är säker på att ge dig en glädjande upplevelse.
Sprucing upp Shower Decor, medan du har alla grunderna redo, är det dags att piffa upp den anpassade promenad i duschar. Du kan ha rik vägg-och golvplattor installerad i din egen vandring i duschen design. Utöver plattorna kan du ha promenad i duschar med säten med granit eller marmorskiva. Efter att ha mosaiken mönstret på Focal vägg är en bra idé om att krydda den anpassade promenad i duschen. Dessutom kommer lägga till skarpa och elegant jalusi för dusch fönster ger en finish till området. You can överväga att ha färgat glas för dörrar och fönster. Också med fancy LED-belysning inne i duschen är en bra idé.
Anpassad promenad i duschar är bästa sättet att få en dusch del av din smak. Det handlar om att lägga delar av ditt val och får det bästa badupplevelse någonsin. Med glas hyllor placerade ovanpå varandra i ett hörn, kan du placera allt väsentligt på insidan av detta promenad i duschväggar. Spray din favorit doft, spela soft musik och slå på duschen vreden!