Sekretess Fence Gate

Border staket kan lägga till ett klassiskt utseende till ditt hus. Med en snygg stängseltråden, är inkörsporten ett inslag som du inte kan ignorera. Ett staket grind måste utformas bästa möjliga sätt eftersom det är det första som någon in din plats kommer att märka. Med en trevligt designad staket grind, kommer ditt stängsel ser väl definierade och din exteriörer kommer att få en perfekt gränslinje. Privacy stängsel är mycket populära eftersom dessa blockera ditt område från offentliga vyn. Det finns ett antal av den personliga integriteten staket konstruktioner som kan användas för att lägga till en gränsstängslet till ditt hus. Med dessa, är en komplimang privatlivet staket grind också väsentliga, höger? Här är några av de bästa gate privatlivet staket konstruktioner som du kan ha för din entré.
Sekretess Fence Gate Idéer
Solid Privacy porten, en solid integritet Gate erbjuder dig fullständig sekretess genom att hålla någon klyfta mellan panelerna används i porten. Du kan ha ett massivt trä grind med paneler fast mot varandra, inte lämnar något utrymme emellan. Du kan också välja en solid bambu privatliv grind i fall du har en bambu stängsel. För dem som har valt ett dekorativt staketet design, lägga till en sluten konstruktion strejkvakt stil med lattice paneler läggs mot varandra är en bra idé. Fackverksarmar paneler kan du ha en dekorativ staket, samtidigt erhålla nödvändiga integritet. Om du har två slaggrindar, istället för att ha den övre gränsen i en rät linje, har det sluttande mot kanterna skapar ett dekorativt utseende.
Hybrid Sekretess porten, Om du inte vill ha en enkel fast staket gate, finns hybrid privatliv stängsel gate installation ett snyggt alternativ. Detta är en blandning av fast staket grind och designern staket grind. Porten, upp till höjden av en genomsnittlig person, kommer att vara av massivt trä eller något av de ovan nämnda alternativen, som bambu eller gitter, som upprätthåller integriteten funktionen och ytterligare förlängas över med ett dekorativt mönster. De dekorativa mönster kan spänna upp till 20 inches eller mer över denna grundläggande grinden och kommer att bestå av skiffer ordnade i en kors och tvärs. Bortsett från kors och tvärs, kan du helt enkelt en piket stängsel för trädgården panel stil används framför den solida staket med hund örat formad dekorativa syften. Du kan ge den en välvd eller konkava form också.
Cantilever Sekretess porten, annan personlig integritet stängsel gate idé är att ha en fribärande eller skjutgrind. Om du har installerat smidesjärn eller aluminium gränsstängslet kan du få en komplimang cantilever integritet gate görs i samma material. Om du har installerat trä privatliv staket, kan du ha en trä fribärande grind. Utformningen kan precis som solid privatliv stängslet grinden med la glidande mekanismen för öppna och stänga grinden. Du kan överväga olika stilar och alternativ design i aluminium och smide också, vilket är ganska robust.
Semi Privacy porten, Om fullständig sekretess är inte det du söker efter i porten design kan du överväga att lägga till en elegant letar entré. Dessutom om du har fått en vinyl staket i stället för den mycket populära trästaket, är detta det bästa alternativet att överväga. En vinylpolymer korg väva design för din port ser oerhört vackert. Med komplett vit färg som täcker ytan, erbjuder detta design semi-privatliv. Den tunna klyftor ge en dramatisk look för utformning, vilket gör det En favorit hos många.
Så, tillsammans med det bästa stängslet stilar, kan du också någon av dessa gate privatliv staket mönster att få ett komplett paket redo att klär dina utomhusfärger. Lägger cool lampa inlägg med dekorativa lampan hjälper dig att markera porten. All lycka!