Hår relaxer Produkter

Det finns många hår relaxer produkter som finns tillgängliga idag. Innan du bestämmer dig för att använda en produkt hår relaxer är det viktigt att du förstår hur ett verk hår relaxer, och vad är potentiella biverkningar av att använda en sådan produkt. Hår relaxers innehåller starkt alkaliska kemikalier, som när det appliceras håret ändra strukturen på håret. This alkaliska kemikalie genomtränger kortikala skikt av håret och hjälper till att lossa den naturliga curl Patten. Detta inre lagret av hårstrået ger håret ett lockigt form och elasticitet och styrka.
Typer av hår relaxers
När en stark kemikalie som används för att koppla av hår det skadar styrka, spänst och naturliga oljor håret. Detta kan leda till skada håret och hår relaxer biverkningar som brinnande i hårbotten och torra hår kan förekomma. Det är viktigt att du förstår att håret avkopplande processen är oåterkallelig, och om du vill undvika denna process sedan använda strykjärn att räta ut ditt hår är en säkrare och bättre sätt. Det finns i princip två typer av hår relaxers, är en luten bygger en som har natriumhydroxid som den viktigaste aktiva ingrediensen, och den andra typen är ingen lut hår relaxers som innehåller guanidin hydroxid som aktiv substans. Det är viktigt att du förstår att lut baserade och ingen lut baserad relaxers hår både skada håret, medan du kopplar håret.
Välja rätt hår relaxer
No-lut baserade kemiska hår relaxers är mildare än den lut bygger sådana. Men, lut baserade sådana agera snabbare och ger en stark position, medan lut bygger man också agera snabbt, men är mest lämpade för människor som inte har tjockt och grovt hår. För Afro-American hår eller extremt krusigt grova och torra hår luten baserade hår relaxers oftast användas. Välj de produkter hår relaxer som passar din hårtyp, hårstruktur typ och hårbotten typ. Och kontakta en professionell kosmetolog att få ditt hår avslappnad. Om du vill göra håret kopplar av hemma sedan inte köpa professionella hårvårdsprodukter relaxer, men välja mer mildare ingen lut eller naturprodukter hår relaxer och följ sedan anvisningarna på förpackningen att använda det. Här finns olika hår relaxer produkter recensioner, som hjälper dig att välja en produkt hår relaxer för dig.
Top 3 hår relaxer Produkter för män & kvinnor
Ekologisk Root olivolja Relaxer: Detta är en säker att använda hår relaxer som inte torrt eller skada ditt hår. Det kommer också med en mycket bra conditioner som efter 45 minuter, gör håret mjukt och glänsande. Detta är en av de bästa produkterna hår relaxer för vita människor.
Bekräftar by Avon: Detta är en bra hår avkopplande produkt som hjälper till att slappna håret och även ha ett bra studs av hår. Detta är en av de bästa professionella produkter hår relaxer, för stylister som föredrar en långsammare ansökningstid hår avslappnande behandling.
Optimal vård relaxers: Detta är ett av de mest betyg hår relaxer som är ett bra kvalitetsprodukter till ett bra pris. Kontrollera att du köper rätt styrka produkt, enligt din hårtyp.
Andra bästa hår Relaxer Produkter, Revlon Fabulaxer No-lut, Afrika Pride No-lut, Dr. Miracles No-lut, Lusters Pink Conditioning Relaxer, Botaniska's No-Lye för känslig hårbotten, Hawaiian Silky No-lut, Naturalaxer Kit-In-A -Jar, och dessa var toppen hair relaxers för svart hår och ljusa hår och andra populära hårprodukter relaxer. Läs lådan noggrant innan du köper något produkt hår relaxer. Se till att produkten har rätt styrka och ingredienser. Gör en del test av hår relaxer produkten, innan täcker håret helt med produkten. Att upprätthålla en god struktur på ditt hår kommer du att behöva upprepa tillämpningen av hårvårdsprodukter relaxer var 6-8 vecka.