Dop inbjudan formulering

Vad kan vara mer tillfredsställande än att hålla ditt nyfödda barn i famnen för första gången? Ingenting? Ingenting kan parallellt enorm värme och kärlek du känner för ditt barn redan från det ögonblick han / hon är född. Du tacka Gud för denna underbara välsignelse och få beredd att välkomna barnet in i den vackra världen genom att döpa honom. Men du kan inte innehålla din glädje över att bli överöst med denna bunt av glädje, så du måste låta alla dina nära och kära vet. För att göra detta behöver du en bra dop bjuda med bra dop inbjudan formulering. Läs vidare om några vackra formulering dop invitation idéer och prover.
Dopet: Varför och hur
Varför: Ett dop är ett sätt att välkomna det nya barnet i kristendomen. Det är ett viktigt religiös ceremoni där barn är bundet i en aldrig sinande band med Herren Jesus Kristus. Enligt olika religioner i världen, endast om en är medlem i Guds familjen är han berättigad att uppnå frälsning. I detta syfte är dopet viktigt.
Hur: De tidigaste praxis dop inblandade helt eller delvis nedsänkning av "kandidat" i vatten. Men praxis senare ändrats till den person som står i vatten och vatten hälldes på hans kropp. I dag är vikt vid vattnet som rinner över huvudet på barnet med en metod, bevattning, hälla eller översvämning.
Dop ceremoni Inbjudan
Så du har bestämt dig för allt för din unga ett dop. Platsen, gästerna, maten, allt! Det enda som återstår (och förmodligen den viktigaste) skickar ut inbjudningar. Och det måste ha bästa baby ordalydelsen dop inbjudan. Läs följande prover för bra formulering dop inbjudan idéerna.
Vi inbjuder dig att dela glädjen som vi döper vår dyrbara dotter (namn). Medtag familj med till (plats) den (datum) kl (tid) och ansluta sig till oss för lunch efter ceremonin.
Ser fram emot att träffa er,, (namn far och mor)
Mr och Mrs (namn) är glada att meddela att deras vackra dotter (namn) kommer att döpas på (datum). Ceremonin äger rum på (ort) den (datum). Lunch kommer att serveras efter ceremonin.
OSA-(kontaktuppgifter föräldrar)
Gud har välsignat oss med en underbar liten pojke (namn) som vi kommer att döpa om den (datum). Vi ber er närvaro på denna glada tillfälle på (plats) mellan (starttiden för ceremoni) och (sluttid för ceremoni).
Snälla gå med oss ​​för en kort mellanmål därefter.
Tack,, (namn på föräldrar)
Nu för några katolska dopet inbjudan formuleringar, läs nedan.
Vi bad för detta barn och Herren har gett oss vad vi bett honom om. 1 Samuelsboken 1:27
Vi tackar Herren för den vackra flicka (namn) att han har välsignat oss med. När vi döper henne den (datum), vill vi dig att gå med oss ​​i (ort och tid) och fira detta härliga tillfälle och också för en lätt måltid efteråt.
(Namn på föräldrar)
Herren sade: Låt barnen komma till mig. For till sådana ingår i himmelriket. Matthew 19:14.
Ansluta sig till oss som Herren välkomnar våra underbara baby boy (namnet) till Hans Rike den (datum). Dopet börjar kl (tid och plats). Do dröja en kort brunch därefter.
Herrens vara med dig,, (namn på föräldrar)
Det var några dop inbjudan formulering prover som du kan använda när du skriver ut dina egna. Använder mig av ganska brevpapper och anpassa inbjudningar genom att få din bebis bild (er) som är tryckt på inbjudningar. Så lycka med ditt barns dop. Må Gud välsigna din lilla en!