Hair Relaxer Recensioner

Innan börjar vi diskutera om recensioner hår relaxer, här är lite allmän info om hår relaxers. En hår relaxer är en produkt som hjälper i avkopplande lockarna och därmed gör dem mindre lockigt. Den tillämpas liknar en hårfärgningsmedel, och kan komma i en kräm, lotion eller serum formuläret. Hair avkopplande kan utföras i en salongen av en professionell kosmetolog, eller kan du köpa hem kits hår relaxer och använda den själv för att koppla ditt hår. I likhet med hårfärgningsmedel, flyttar den behandlade en del av håret från hårbotten som håret växer, och därmed regelbundet tillämpningar av hår relaxers som kan efter varje 6-8 veckor krävs.
Hur fungerar en hår relaxer?
När håret avkopplande produkten appliceras i ditt hår, förändrar det hårets struktur som är motsatsen till permanentvätska av hår. Den aktiva ingrediensen som finns i hår relaxer är ett starkt alkalisk kemikalie som tränger in i hjärnbarken eller kortikal skikt av håret och löser det naturliga curl mönster. Det inre lagret av hår axel hår ger lockigt form och styrka och elasticitet. När din har tillämpat ett hår relaxer, är processen oåterkallelig, och det finns vissa BIVERKNINGAR Liksom bränning av hårbotten, torrhet av hår och hår skador. Därför är det viktigt att människor måste köpa rätt typ av hår relaxer enligt deras hårtyp och följ anvisningarna exakt anges på produktens etikett för att undvika något hår effekter relaxer sida. Här är de olika hår relaxer recensioner, och de bästa produkterna.
Typer av hår relaxers & de bästa produkterna
Lut Baserat Hair relaxers, produkter som kallas lut relaxers, innehålla kemiska natriumhydroxid, som är en av de starkaste typen av kapital som används kemiska och ger långvarig och dramatiska effekter. Styrkan i Produkten varierar beroende på pH från 10-14. Ju större pH, desto snabbare straightening kommer att ta håll, men det finns chanser att mer skada på håret. Undvik starka produkter som motioner relaxers, som många motioner hår relaxer recensioner säga att det är ett mycket starkt hår relaxer och har skadat hår. ; Bekräftar av Avon är en bra produkt för avkoppling hår. Denna produkt är bäst för stylister som föredrar en långsammare ansökningstid hår avslappnande behandling. , Optimum Relaxer är en stark hand produkt som är bra för lockigt burrigt hår. , No-lut Hair relaxers, många kvinnor har gått med på no-lut hår relaxers, som också innehåller en kemikalie. Men, den kemikalie som används - är guanidin natriumhydroxid, mildare jämfört med natriumhydroxid, vilket innebär mindre risk för skador på håret. Särskild försiktighet bör tas upp så länge ingen luten hår relaxers. ; Ekologiska Root Stimulator olivolja inbyggt skydd nr Lye Relaxer System (Extra Strength) är en bra produkt. Many olivolja hår relaxer recensioner om denna produkt säger att det hjälper till att räta ut lockigt burrigt hår snabbt. ; Optimal Care Advanced Technology Arbetsbord No-Lye Relaxer System, är en annan produkt som villkor och återställer håret studsar, och rättar till håret snabbt med mindre skador. Detta är ett av de bästa relaxers för svart hår. ; Natural Hair relaxers; Det finns många naturliga ingredienser som även kan bidra till att koppla ditt hår. Om du inte vill använda starka starka kemikalier, sedan använda naturligt hår relaxers är ett säkert sätt att göra din lockigt hår mer hanterbart. ; Naturalaxer Kit-In-A-Jar är en organisk naturprodukt, som är fri från kemikalier. Det hjälper till att kontrollera frizz och märkbart relaxes hår. ; Du kan också använda naturliga produkter hår relaxer som olivolja, kokos grädde, mjölk eller citron för att koppla av ditt hår. ; Dessa var de olika hår relaxer recensioner, och de grundläggande typer av hår relaxers. Så, läs etiketterna på produkten för att kontrollera om den matchar din hårtyp och textur. Du kan konsultera en professionell kosmetolog att slappna av hår, eller använda ett hem kit för att koppla av håret hemma.