Wolf Tatueringar

Personen amerikanska trodde vargar haft övernaturliga krafter, och också vi har också sett några spökar bilderna av en varg ylande på månens. Vargen har en mystisk status i mytologin av många gamla religioner, som grekisk och romersk mytologi. I vissa indianstammarna, var vargar associerade med trolldom och ansågs som en manifestation av onda makter, medan andra stammar vördad vargen som en maktsymbol, intelligens och oberoende. Denna mystiska djuret är också tänkt att vara en symbol för fertilitet och virilitet, en av många orsaker bakom varg tatueringar popularitet. Vargen tatuering mönster är lika gamla som tatuering kultur, med många infödda amerikanska indianerna ha varg tatueringar på sina kroppar under antiken. Vargen tros ha bemästrat båda, de vilda och de inhemska världen. De är kända att vara mycket våldsamt medan jakt efter byte, kan täcka stora områden, och det är känt att jaga i flock. Vargar lever i sociala Wolf Packs visar på kraftig inhemsk attribut också.
Wolf Tattoo Designs och innebörder
När får en tatuering du bör ha en klar uppfattning om vilken del av kroppen du vill tatuera. En tatuering är en symbol för personens ambitioner och natur, så välj en design som passar dina egenskaper och mål. Sist men inte minst, besluta om en färgkombination för din tatuering, om du får en färg tatuering. Medan du väljer färg är det viktigt att du tar hänsyn till design och huden tonen i den kroppsdel ​​du vill tatuera. Om du överväger att få en varg tatuering, ta en titt på några av dessa varg tatueringar för män och tatueringar varg för kvinnor design. Wolf tatueringar är snabbt blivit en av de mest eftertraktade djur tatuering mönster.
Family of Wolves, Anses allmänt som social djur, Vargar lever i flock och jaga i flock. Dessa förpackningar består av kärnfamiljer hos parade varg och deras avkomma, är därmed en familj av varg tatuering en symbol för lojalitet och hängivenhet. Ha ett par vargar och deras singel avkomma på armen är en unik varg tatuering design för män liksom kvinnor.
Wolf och dimma, är känd för sin mystiska förmågor och iakttagelser i dimma har gett vargen ställning som vägvisare. I indianska kulturen, är vargen ses som kloka och som en vägvisare. Därför tatuera en varg stå ensamma i bakgrunden av ett träd omgivet av dimma är en bra tribal varg tatuering design.
Snarling Wolf, Wolves är kända för sin grymhet och ett av de mest mystiska bilderna förknippas med vargen folklore är morrande varg. I naturen är vargen känt att morra för att varna och skydda sin familj från fiender, och att visa ett tecken på aggression var ute på en jakt. Detta dubbla syfte varg morra är ett utmärkt varg tatuering design. Du kan ha en varg utsätter sin långa och vassa hörntänder med röda ögon och en röd av grått hår i din tatuering.
Howling Wolf, en av de mest populära djuret samtal vargens tjut, i samband med paranormala aktiviteter och trolldom. En varg ylande på att månen är en oförglömlig bild som du kan återskapa i form av en tatuering på kroppen. Du kan ha en varg sitter upprätt på det framben ser upp mot himlen och ylande på en fullmåne. Moln och en del vilda borste ingå i tatuerar kan se fantastiska resultat och en personlig prägel till mönstret. I stammar tatueringar en ylande varg symboliserar ett samband mellan död och mysterier mörkret.
Wolf tatuering betydelser är lika mystiska som djuret och har olika personliga tolkningar, vilket gör det ett bra val för en tatuering design. Wolf tatuering kan vackra och inspirerande, oavsett vilken design och färg du väljer.