Monroe Piercing smycken

Även om många kanske undrar varför en piercing är uppkallad efter en berömd kändis, är orsaken väl där för alla att se. Monroe piercing tillåter bäraren att likna Marilyn Monroe genom att få en piercing precis ovanför överläppen på vänster sida, precis där den berömda celeb har en vacker plats. Bära Monroe piercing smycken som diamant dubbar och även svarta smycken möjligt för dem att hylla sina favorit celeb i en liten väg. Det kanske inte är lika tydliga som Monroe tatuering som Megan Fox Sports men det är en hyllning ändå. Det finns olika typer av dessa ansikts piercingar. Om du får samma piercing på höger sida ovanför överläppen, är det känt som Madonna eller Crawford piercing. This piercing kan dekoreras med många olika typer av Monroe piercing smycken som beskrivs nedan.
Monroe Piercing smycken Information
De bästa alternativen bland Monroe piercingen smycken är dubbar speciellt Monroe piercingen diamant smycken som har detta glimrande kvalitet om dem som gör piercingen extremt attraktiv. Det finns också människor som föredrar att bära en svart stud så att piercingen ser ut precis som skönhet märke Marilyn Monroe. De flesta Monroe piercing smycken aficionados förmån smycken som har en metall kula eller ett smycke i slutet som är synlig. Dessa dubbar är de mest bekväma of olika typer av Monroe piercing smycken finns, eftersom de har en plan platta på insidan slutet som gör det bekvämt för bäraren av smycken. Om ditt stud börjar skada dig eller börjar stryka sig mot tandköttet eller tänderna, är det viktigt att du ändrar stuteriet omedelbart.
I en sådan situation är det lämpligt att du bär en stud av kiselbaserade material som gör att du bekvämt som aldrig förr. Dessa dubbar har en stav som är gjord av kisel, som bara behöver drivas in och knäppa passar piercing. Även detta alternativ kan öka Monroe piercing kostnad eftersom de inte är det bästa alternativet för billig Monroe piercing smycken, men de är mycket bekväma och rekommenderas av flera tandläkarförbund, eftersom de garanterar att inte skada tandköttet eller tänderna som andra nitar och Monroe piercing smycken tillverkade av stål eller titan.
Har du letat efter Monroe piercing smycken storlekar för små Monroe piercing smycken som kommer att hjälpa dig kamouflage piercingen när du är på jobbet? Tja, Monroe piercing trotjänare är liv-sparare på ett sådant omständighet. Allt du behöver göra är att besöka ett sjukhus eller en tandläkare så hjälper de dig att göra din piercing ser mindre iögonfallande. Om du vill att dina Monroe piercing smycken att titta mer individualistiska du kan välja att lägga till tillbehör till din dubbar som anpassar dina smycken för dig. Om du får lika piercing på båda sidorna av läppen, så piercing är känd som Angel biter eller dubbel Madonna, som gör att du kan bära Monroe piercing smycken på båda piercingar.
Ett av de viktigaste bitarna av Monroe piercing information som du bör tänka på är att undvika att köpa förfalskade Monroe piercing smycken gjorda av billiga metaller som de kanske inte är mycket säker. Efter att du får din Monroe piercing, kan du uppleva något svullnad och det kan vara risken för infektion. Det är viktigt att du går till en professionell i anseende för att få ditt piercing gjort. Försök och gå till någon som har rekommenderats till dig från en vän eller bekant. Somliga menar bär plast monroe piercing smycken eftersom det inte skaver mot tandköttet och tänderna som andra metaller. Läkningstiden för piercingar ovanför överläppen är i allmänhet ca 8 - 12 veckor. Om det tar längre gör sedan konsultera en läkare.
Även om det kanske verkar som det är mycket smärtsamt, är saken att en Monroe piercingen är ett av det minst plågsamma av alla piercingar på grund av mindre antal nerver i området. Så om du gillar tanken på dekorera din överläppen med Monroe piercing smycken, sedan gå vidare och få en Monroe piercing och briljera din senaste kropp tillbehör.