Stängsel konstruktionsritningar

Tack vare media, eller snarare att vara specifik, paparazzi vi få information om var och hur kändisar lever - i stora villor och bungalows eller de med köpa sina egna öar! Hur snyggt är det! Deras hus är mycket otillgängligt, och det skulle inte vara fel om de kallas fästningar. Stora staket, stora, höga väggar är ett vanligt inslag i bostäderna för dessa inte-så-vanliga människor. Men vem sa bara dessa "stjärnor" kan ha integritet staket och mur runt sina bostäder? Vanliga dödliga också har rätt att skydda sitt privatliv och sin egendom. Det är därför vi har staket och häckar kring våra hus, hålla buller, över-nyfikna grannar och andra oönskade element i schack. Vård för några planer staket design, då gör vi?
Sekretess Fence konstruktionsritningar
Plan 1, Ja, då börjar vi bort med trä gitter och vinstockar. Väven ger stöd för vinstockar och denna typ av stängsel ger en övergripande naturligt utseende samt hjälper dig att hålla din integritet. Det är billigare än traditionella trä strejkvakt fäktning, men uppenbarligen inte lika robust som massivt trä stängsel. Om det är en blommande vin, är den skyldig att se ännu bättre och vackert. Om det är något som förstör utseendet på din gård, dessa vinstockar, om den planteras runt eller nära det aktuella området, kan täcka dessa funktioner.
Plan 2, Tja, om Väven är lite för jazziga för dig, eller du vill ha något robust så långt som privatlivet staket gäller, så är det för dig. Detta staket arbetsplan är en modifierad palissad staket. Jag nämnde om en fästning tidigare är utseendet på detta staket nästan så. Dess konstruktion plan är som vanligt som en palissad styrelse staket. Skillnaden är höjden på 3 styrelser närmast varje inlägg. Två styrelser stänger till posten är av samma höjd, och det tredje ett fördjupat halvvägs ner till höjden av de viktigaste stängslet. Egentligen för staket design planer som dessa, finns det inga specifika mätningar av styrelser. Det beslutas på grundval av vad som passar den totala inställningen.
Plan 3, Hedges! Åh vad jag älskar dem! Ja, säkring annan av de idéer stängslet design som du kan överväga. Även om det inte skulle vara en vanlig "staket", men det kommer att bli ett privatliv skärm ändå. Det finns många buskar och vintergröna växter häck du kan använda för plantering i häckar. Även ta hand om växter, när de används i häckar, är lite av det krångel. Men det ser helt fantastiskt, om det görs bra.
Plan 4, en annan av trä planer staket design eller trä staket planer design är att ha en invävd stängsel. Det ser bra, med trälister sammanvävda med varandra. Om det stöds och välbyggd, kan det bli att vara en riktigt stark staket. En flera av mönstren trä staket bland planerna integritet stängslet spaljé stängsel. Trellis stängsel är billigt och det egentligen passar ett scenario där det finns Creepers och klättrare och de behöver ett fast stöd. Det kan komplimang en robust plan staket design kommer att hjälpa till att omfatta något fult i trädgården eller uteplatsen.
Plan 5, Detta är en av dessa planer staket design som andas idel hållbarhet och styrka. Tack vare tekniken, dessa dagar kan du ha en kedja länk eller nätredskap. Den bästa av dem söker intensivt galvaniserade och stärkas för att bära väderomslag. Om du funderar på en liten staket för konstruktioner garden staketet kommer ett trådnät vara stor. Om du inte gillar metalliskt utseende, är en senaste ändringen en plastbeläggning till kedjan förbindelse över galvaniserad tråd. Det finns tillgängliga i olika färger också.
Det var ett smakprov, om du går till en berörd butik, skulle du definitivt hitta många fler av dessa planer stängsel design och kanske även bättre sådana! Till exempel en rustik fäktning plan, tillverkade med hjälp av lärk eller furu med cirkulärt tvärsnitt. Eller så kan du också kombinera naturliga med konstgjorda. En trä staketet, med stöd av tegel med avseende på privatlivet staket idéer.
Jag antar att detta var tillräckligt bra för tillfället! Hoppas du finner säkert detta användbart och få en bra stängsel gjort. Till dess är det ciao från mig!