Bästa lakan

Denna värld är full av val, oberoende av var du slår, du har en uppsättning val att göra och beslut att ta. Om du trodde att välja rätt madrass var viktigt, måste du veta att få bästa lakan är också viktigt. Mjuk luftig lakan inte bara lägga stil mönster och färg på ditt sovrum, men även spela en viktig roll i att ge en god natts sömn. Det finns mycket variation under lakan paraply i termer av material och kvalitet, som vid tider kan åtanke perfekta. Vissa material är uppenbart mjukare än de andra, medan vissa varar mycket längre än de andra. Men, hur ska man välja bästa lakan för sig själv. Vilka är de olika faktorer som du måste tänka på? Låt oss ta reda på!
Så att välja bästa lakan för pengarna
Om du shoppa lakan, hittar du värderingar för sorter på olika material, räknas tråd, mönster, färger, storlekar och tryck.
Material, Det är viktigt att få ett lakan som inte bara känns bra, men är också slitstark och prisvärd. De olika lakan material som finns är följande.
Bomull, bomull har folkets favoriter och det bästa lakan för varmt väder. I bomull själv, det finns flera grader av bomull, vars egenskaper värderas beroende på deras längd av stapelfibrer. Ju längre krampa eller bit bomull som kan dras in i en enda tråd. Ju längre krampa används, tåligare sängen balansräkning blir. Den bästa sängen lakan för sommaren är egyptiska bomull och Supima typer bomull, som är 100% naturliga bomull och absorberar fukt, hålla kroppen sval. De är också lyxig, mjuk känsla. Om du letar efter billigare bomullslakan, sedan gå till poly bomullslakan, som är billigare, men inte andas liksom naturlig bomull.
Flanell; människor som vistas i kallt klimat regioner världen kan satsa på flanell ark, eftersom dessa blad kommer att hålla dig varm på natten. Dessa plattor är hållbara och överkomliga också. Medan inköp flanell lakan, undvika att köpa skivor vars ludd sitter för löst, eftersom detta kan lända till bumpiness efter tvättning. Ju högre vikt flanell, desto varmare det blir, för övrigt, desto mer tyget väger, desto mer kostar det.
De andra material siden, mikrofiber och satin, som är lyxiga lakan och inte användas på daglig basis. Man kunde köpa ett par av dessa för speciella tillfällen. Dessutom har de av er som har gått green kan ta en titt på Wamsutta Zen Tröstar lakan, som är gjorda av bambu tyg. Dessa plattor blandas med en blandning av bomull, vilket gör krymper inte.
Trådtätheten, tråd rösträkningen som räknas hänvisar till antalet trådar som finns i en kvadratcentimeter av tyg, i båda riktningar väven. Flera lakan tillverkare hävdar att deras's är bäst lakan i världen, med 1000 thread count. Men ofta dessa utropat påståenden är falska. Ett högt vävtekniken ger lakan en lyxigare känsla, innebär det emellertid också lakan är benägen att tidigt slitage. Måttlighet är nyckeln! Således köper ark med 250 thread count och ovan för de mjukaste och mest hållbara typer av lakan.
Storlek i bladet, Kontrollera paket av bladet för information om storleken på bladet. Du vill inte ta upp ark som inte är i linje med din king size säng dimensioner. Det är alltid bättre att känna till madrassen "dimensioner innan man går shopping lakan. Berätta för butiksägare att du äger en queen-size säng med kudde veck på båda sidorna. Ägaren eller lagra skötare kommer att visa dig till kung ark storlek säng som passar ditt queen size madrass mått perfekt. Det är också viktigt att komma ihåg att ark krymper upp till 7% efter första tvätt.
Penningtvätt anvisningarna, och samtidigt köper ett blad, läsa om tvättning instruktioner, skrivna på förpackningen. Sidenlakan får känns fantastiskt att ligga på, dock, hur praktiska är att ha dem torra rengöras varje helg? Således, ta även denna faktor i beaktande när man köper lakan för din säng.
Hålla alla dessa faktorer i åtanke, ut och letar efter den bästa lakan för din säng. Kura ihop sig bort till en skön säng efter en lång dag är inget mindre än paradiset!