Bamboo Sekretess Fence

Om du behöver avskildhet stängsel för ditt hem, men tycker inte om att använda metall eller har inte råd trä, då det bästa integritet stängslet idéer är att välja bambu. Bambu ser bra som staket, eftersom de ger en rustik atmosfär till din trädgård och det är billigt också. När du installerar en bambu privatliv staket du också ha glädje av att veta att du använder ett material som är miljövänliga. Bamboo privatliv stängslet mönster finns i en mängd olika stilar och du kan välja en som matchar din design känslor. Dessa typer av stängsel är mycket populära i japansk zen trädgårdar men du kan skapa en lugn och avkopplande atmosfär genom att installera bambu staket i din trädgård eller bakgård.
Hur man installerar Bamboo Sekretess Fence
Bambu staket och utomhus skärmväggar är otroligt tålig och stark och kan motstå kraftiga vindar och extrema väderförhållanden. Om du bor i ett varmt klimat kan du även välja för en levande bambu privatliv staket.
Att växa en levande staket bambu integritet, välj en typ av bambu som är lämplig för ditt klimat och som växer till en höjd som krävs för din integritet. Nu markerar området eller i utkanten av din fastighet där du vill ha avskildhet stängslet. På gott integritetsskydd staket måste du skapa en plantering område som är minst tre till fyra meter bred. När du har markerat, där du ska göra plantering, gräva ett dike som är cirka tre meter djup. Linje hela trench with plast plåt. Detta görs för att förhindra att jordstammar från att fly och bambu växterna invadera resten av din trädgård eller gård. Placera flera inches av mark under plasten bladet i diket ordentligt och se till att marken är väl dränerad. Nu låg din bambu rhizomer i diket och utrymme dem tillräckligt. Täck jordstammar med jord och 2 inches kompost. Vatten diket ordentligt så att den bambu växter kan växa. I ungefär en månad eller så bambu plantorna växa till en höjd tre till fyra fötter.
Om du vill installera en mer traditionell bambu privat stängslet så finns det ett antal bambu staket format som du kan välja mellan. Rullade bambu integritet stängsel är gjord av ¾ inches bambupålar som sedan arrangeras tillsammans och länkade. Bambukäpp integritet stängsel är en mer populär och tilltalande alternativ där ½ tum bambu ribbor arrangeras för att göra ett staket. En annan typ av bambu privatliv staket design som ger ett mycket rustikt utseende är bambu kvist stängslet. Den är gjord av små bambu kvistar som vävs samman och hålls samman av ståltråd.
Att bygga upp en integritet bambu staket behöver lite bambu som har skurits ned till önskad höjd, några galvaniserad tråd och två trästolpar. Ordna bambu stjälkar tätt tillsammans att se till att det inte finns några luckor i mellan stjälkarna. Använd nu galvaniserad tråd till att binda varje bambu stjälk tillsammans för att hålla den på plats. Placera denna bambu privatliv stängsel mellan två trästolpar som har hamras ut i marken. Ta lite mer galvaniserad tråd att säkra bambu staketet till trästolpar.
Detta var allt om bambu integritet staket och hur du kan bygga en hemma. Oavsett om du väljer att växa en levande bambu staket eller bara installera en, bambu staket är ett bra alternativ för design privatlivet staket. Bambumöbler och fäktning är bäst för personer som funderar på att ge en naturlig och rustikt utseende till sina hem och trädgård.