Turmalin Flat Iron vs Keramik

För att få din egen strykjärn, tror jag har blivit en nödvändighet idag. Det är bekvämare än någonsin, lätt att använda och sparar tid av täta salong resor. Det finns många sorter av hår järnklubbor där ute att välja mellan. Mångfalden är baserad på priset, storleken, produktionen, livslängd och så vidare. Listan är bra men allmänt strykjärn är av keramisk typ och mycket avancerade typer tourmaline. De båda har sina egna för-och nackdelar. Vi kommer att försöka få tillgång till dem och ta reda på vem som vinner sporten i turmalin platt järn vs keramik.
The tourmaline plattång har utvecklat från den keramiska lägenheten stryker som utvecklats från de gamla metall klädd strykjärn. Metallen pläterad platt järn hade förmågan att orsaka skada håret betydligt. Därför fanns keramik strykjärn gjorts. Dessa var mer tillförlitliga eftersom det fanns mindre skador på hår. Sedan, med lanseringen av turmalin platt järn, hår strykning enklare och friskare än någonsin. Turmalin är en semi dyrbar sten som krossas och läggs mellan takplattorna till de strykning maskinen. Det har en naturlig egenskap att producera mer av negativa joner jämfört med keramiska plattor vid upphettning, vilket i slutändan leder till snabb uppvärmning och minska skadorna på håret.
Turmalin Flat Iron vs keramiska lägenheten stryker: Jämförelse
Nämns nedan är några av de egenskaper som hjälper dig att urskilja skillnaden mellan keramiska vs turmalin Håruträtare,
Skador på håret; I jämförelse med de gamla metall klädd strykjärn, förhindrar keramiska strykjärn hår skador i större utsträckning. Men sedan, om man jämför med turmalin plattjärn, ingen kan slå det. Eftersom det ger mer negativa joner, hjälper det att omintetgöra den positiva joner vilket gör det rakt och silkeslent precis hur du ville ha det. Inte för att en keramisk plattång inte kan göra det, men det är bara det att turmalin gör det bättre. Jag tror att den absolut kan detta vara en stor kontrast mellan tourmaline plattång vs keramiska.
Tid det tar att Stilisera Hair, åter över här, visar turmalin strykjärn sig vara det bästa. It tar knappt 25 sekunder från en turmalin lägenheten stryker för att räta ut en del av håret. De får keramiska lägenheten stryker ta relativt lång tid att göra samma jobb. Detta direkt översätter det mindre den tid som krävs för uträtning, mindre är chanserna att håret skadas.
Tillgänglighet och sort, De flesta skönhetsprodukter tillverkande företag där ute som producerar high end strykjärn, har ett större utbud av keramiska lägenheten stryker jämfört med turmalin platt järn. Konstigt men sant, trots att det gör mer rättvisa åt ditt hår. Dock mycket nyligen på grund av populariteten av produkten har det funnits en hel del sorter av den och även tillgängligheten har förbättrat.
Ion-ning, Eftersom vi vet nu att tourmaline plattång producerar mer negativa joner, har de en bättre position än den keramiska lägenheten jon. Vad händer är tillgången negativa joner som produceras bidrar till att neutralisera de positiva laddning hittas på torrt eller burrigt hår. Det hjälper också omintetgöra överskottet av vatten i håret som i sista hand balanserar fukt, vilket minskar frizz och gör håret rakare, mjukare och glansigare. Även för tuffa lockar den gör curling håret med plattång ett lätt jobb.
Pris; Den mest tydliga skillnaden mellan keramik och tourmaline strykjärn är priset. Helt överraskande, även om turmalin är makalös till någon av sina konkurrenter, är det relativt billigare jämfört med keramiska strykjärn. Det betyder att det är perfekt och det bästa plattången för dig.
Så efter alla diskussioner om turmalin strykjärn vs keramik, jag tror du kan lista ut vilken som är bäst för dig. Jag skulle säga att betrakta kostnaden och effektiviteten av produkten, skulle jag gå och köpa den nya turmalin strykjärn. Men valet är ert. Efter allt vad man vill från en strykjärn är minimal skada på håret, lätt att använda, tillräcklig uppvärmning, och livslängd av produkten. Jag hoppas att du ska kunna nu lista ut mellan tourmaline plattång vs keramiska lägenheten stryker. Skål.