Yard Fäktning Idéer

Stängsel för din trädgård ska vara både funktionellt och estetiskt tilltalande. Ett staket i din trädgård, inte bara avgränsar din fastighet gränser men också hjälper till att hålla ut djur. Oavsett om du äger en framsidan eller en bakgård, det finns många bra staket alternativ. Det finns många olika stängsel mönster som staket, split staket järnväg, kedjelänk staket och vinyl stängslet, som är konstruerat av olika material. Här kommer vi att diskutera om gården stängsel idéer som hjälper dig att bestämma rätt stängsel stilar för hem och trädgård.
Backyard Fäktning Idéer
Om du har en bakgård och mening att installera ett staket runt den, så behöver du några bra stängsel idéer för trädgården. Du kan välja mellan dekorativa kort staket eller en mer funktionell 6 meter lång staket. Det beror helt på vilken typ av privatlivet du önskar för din bakgård. En av de bästa materialen för bakgård stängsel är trä. Trä staket stilar är traditionella, ser naturligt ut och smälter bra in i trädgården, särskilt om du har en blomma eller grönsaksland. Trä privatliv staket inte bara privatlivet, men de har också en mycket rustik överklagande. En piket stil stängsel är en stor gård stängsel idé, för de människor som bor i en stuga stil hus och har en engelsk trädgård. Det kan bli lite dyrt att bygga, men slutresultatet av vita staket som omger din trädgård är väl värt pengarna. Du kan också välja vitt staket med en ojämn höjd för ett helt annat utseende.
En annan stor trä gård stängsel Tanken är att välja en delad järnväg trä staket. Här typen av stängsel Split Rail design är perfekt för hem ranch stil som omsluter stora delar av gården. Lämplig trä för att skapa stängsel Split Rail är ceder och rött trä. Eftersom de inte ger mycket för privatlivet, kan du odla buskar och dekorativa växter som forsythia runt Split Rail stängslet. Detta kommer inte bara ge dig naturlig privatliv, men också göra din bakgård ser mer attraktiv och tilltalande.
Om privatlivet är en stor oro, då det bästa alternativet skulle vara att välja en sten eller tegel vägg. Även en sten eller tegel väggen är inte ett staket i strängaste sikt, men de kommer att lägga en hel del att överklaga till din bakgård. Du kan skapa en out stenmur av rundade stenar flod. Denna typ av stängsel behöver inget underhåll och kan pågå i många år. En annan möjlighet för bakgård stängsel skulle vara att välja ett levande staket. En levande stängsel är faktiskt en häck eller ett snabbväxande växt eller buske som har en hel del blad. De ser naturliga men kräver regelbunden beskärning.
Front Yard Fäktning Idéer
Alla vill ha sin gårdsplanen för att se bilden perfekt och bra fäktning idéer hjälpa dig att uppnå detta. En piket staket vitmålade är en idealisk stängsel alternativ för framsidan. En främre gård stängsel måste vara estetiskt tilltalande och så att du just cant installera en kedja länk eller ett tagg fast staket här. Dina gäster kommer först märke till gårdsplanen och du kan inte ha slarviga och fula stängsel här. En av de bästa stängslet stilar för gården är vinyl fäktning, kan det vara lite dyrare än trä fäktning, men vinyl stängsel installationen är enkel och finns i olika stilar och höjder. En annan stor gården stängsel alternativet är smidesjärn stängsel. De är slitstarka och finns i många olika stilar.
Om du vill ha ett staket i mer naturliga material, bör du allvarligt överväga bambu. Bambu privatliv stängsel är slitstarka, funktionella och är super snygg. Det bästa med bambu fäktning är att de är billiga, miljövänlig och finns i en mängd olika mönster och stilar som passar ditt hem. Denna typ av stängsel kan även specialutvecklade och du kan lätt installera stängsel själv. Växande bambu plantor i utkanterna av ditt gårdsplanen är också ett bra sätt att göra din bakgård ser attraktiva.
Det var några varv fencing idéer som du kan infoga i ditt hem. En gård stängsel ska matcha stilen på huset och förbättra utseendet på din gård.