Tempurpedic Vs Sleep Number

Är du vridande i sängen hela natten, inte få en god natts sömn? Om orsaken till din sömnlöshet är inte sömnlöshet, men en dålig madrass, måste du antagligen välja en som ger dig komfort och hjälper dig att känna lämpligt utvilad på morgonen. Två madrasser, att flera användare har beröm för lysande sängen positionering de ger, är Tempurpedic och Sleep Number madrasser. Medan många människor debatt om den komfort som Tempurpedic vs Sleep Number madrasser, det finns lika många anhängare de båda märkena av madrasser. I denna artikel ger vi dig en överblick av både madrasser och även hjälpa dig komma till ett beslut i debatten om Tempurpedic Vs Sleep Number madrasser.
Sleep Number Vs Tempurpedic madrasser
Innan vi notera skillnaden mellan Tempurpedic och Sleep Number, låt oss titta på båda dessa varumärken i korthet. Idén till Tempurpedic madrasser var köps av Fagerdala World skum, ett svenskt företag från en patenterad process som utvecklats av NASA för att framställa ett material som skulle vara tryckavlastande så att astronauterna inte drabbas på grund av effekterna av G-kraft. Denna formel har gjorts offentliga genom NASA och Fagerdala fullkomnat den för kommersiell lönsamhet för att skapa skum TEMPUR som banade väg för utvecklingen av Tempurpedic madrasser, som infördes i USA 1992. Företaget hävdar att madrassen avlastar kroppen och stöder den helt. Detta är på grund av dess unika teknologi som skapar en vikt känslig Visco skum som formar sig efter kroppen och håller nacken och baksidan perfekt läge för korrekt hållning. Det skapar en perfekt passform för användaren av madrassen. Enligt forskning, Tempurpedic madrasser är mindre benägna att lösa form och är mer hållbara än traditionella madrass.
Select Comfort eller Sleep Number madrass och bäddar görs av Select Comfort som är ett företag beläget i Plymouth, USA. Dessa sängar har luftkamrar som kan justeras mellan olika inställningar för att passa individens preferenser när de sover. Madrasserna finns i fem modeller och kamrarna är tillverkade av naturgummi. De har testats för att tåla vikter upp till 1000 pounds och du kan välja en justerbar bas. Låt oss nu ta en titt på de olika orsakerna till Tempurpedic Vs Sleep Number argument.
De flesta sida med ett varumärke eller andra på grund av en fråga om personlig preferens. När det gäller komfort, det finns olika skäl preciseras användare av både madrasser. Enligt madrass recensioner, medan Tempurpedic användare föredrar madrassen på grund av det lägre trycket på kroppen, Sleep Number användare härold möjligheten att justera nivån på fasthet. Flera personer domare madrasser på grundval av rörelse överföring, vilket är det belopp rörlighet som en person kan känna när de ligger på sängen. Om en säng som delas med två människor nedre förslaget överföringen, desto bättre är det. De flesta användare ger Tempurpedic madrasser tummen upp på detta område. Även Tempurpedic madrasser har endast nio olika system att välja mellan, har Sleep Number fem madrasser och 100 olika fasthet. Många nya madrass ägare har ett problem med odör madrasser andas först. Tempurpedic madrass recensioner visar att fler användare har klagomål på denna lukt från sina madrasser jämfört med Sleep Number. Medan de genomsnittliga priserna utbud av båda dessa madrasser är någonstans i US-dollar 2000-området, Tempurpedic madrasser är dyrare.
Nu när du är medveten om båda sidorna av debatten om Tempurpedic vs Sleep Number madrasser, du kan själv bestämma vilken madrass att välja som garanterar dig en fridfull sömn på natten.