Hur man använder hot rollers

Kvinnor som har raka, tunna och slappa hår, ofta långa för lockigt, studsiga hår med mycket kropp. Och även om håret är vackert, bara att experimentera och förändra sitt utseende lite, känner de gillar curling sitt hår då och då. När det gäller hår curling hemma, det finns två mycket populära och mest använda alternativ, locktång och hår rullar. Majoriteten av kvinnorna anser att ett locktång sparar tid. Tvärtom är det den varma hår rullar som ger samma resultat som en locktång med den extra fördelen att när håret är satt med dem, en kvinna kan göra andra saker samtidigt samtidigt som dem på, i håret. Så, hur använder hot rollers? Vi lär oss i följande punkter.
Det finns ett antal lockiga frisyrer som är på modet dessa dagar och en kvinna kan välja någon av dessa, när hennes hår är korrekt böjt med hår rullar. Ja, alla dessa kvinnor som vill veta hur att använda varmt rullarna på kort hår, medellång och lång hår, nedan är några tips på samma.
Tips om hur du använder hot rollers
Innan du använder hot rollers, rengör håret noggrant med ett schampo och låt den torka. Även inställningen vått hår i rullarna är möjligt, som fortfarande rullar hår fungerar bättre om håret är torrt och rent.
Vad gäller rullar, bör de värmas upp helt innan ansökan. Majoriteten av rullarna dessa dagar kommer med ett ljus som tänds den tidpunkt då rullarna är lämpligt värms upp. Så först när lyser, börja med det nedan nämnda förfarande om hur du använder hår rullar.
Steg 1, för curling håret, måste de först skildes i mindre avsnitt. Så, med en kam, markera en liten del av håret först och sedan använda ett hårspray på det. Det bästa sättet att använda varmt rullarna är att alltid starta från ansiktet och sedan gå bakåt. För de av er som vill veta hur man använder varmt rullarna på medellång hår, ett bra tips är att alltid arbeta från kronan, ner mot axlarna.
Steg 2, Lyft håret i den lilla delen med vänster hand, bort från ansiktet. Håll rullen med höger hand, linda håret slutar runt tunnan. Rulla fat ned tills du når hårbotten. Ta en nål eller ett klipp och säkra hårslinga med det.
Steg 3, Upprepa steg 1 och 2 i hela håret. När man gör sektioner, kom ihåg att rullar alltid bör tillämpas uppifrån och ner och från framsidan till baksidan. När hela huvudet har täckts med valsar, ta en hårspray och gälla i hela.
Steg 4, Ge rullarna tid att svalna. Det skulle ta cirka 15-20 minuter innan rullarna svalna. Efter det börjar rulla ut rullarna en efter en. Och voila! Du har vackra lockar att du alltid önskad. I slutändan helt enkelt ta en bred tand kam och separera dina lockar.
För kvinnor som föredrar en mycket stram lockar, mindre rullarna är lämpliga. För dem som föredrar lösa lockar, stora rullarna är apt. För mjukare lockar, rulla rullarna i samma riktning som du rullade dem. Om du vill ha spiral lockar, veckla ut den lockar nedåt mot axlarna. Men om du inte vill lockar, endast lösa vågor, då kan du hoppa med hårspray på håret innan du ställer in varma rullarna. Också, inte någonsin gälla hår och sjukvård som pomada eller glans spray eller vax innan du sätter på rullarna eftersom dessa tenderar att kraftigt minska kvalitet och volym lockar.
Om du är ont om tid så att påskynda processen, kan du blåsa varm luft med fön på håret rullarna. Om du känner att ditt hår har blivit alltför lockigt då kan du dämpa håret lite och dra dem med ett brett tand kam, tillämpa sida fön vid sida.
Jag hoppas nu att du har en ganska bra bild av hur att använda varmt rullar. Det kommer att ta lite övning från er sida tills du faktiskt kan uppnå perfektion. Investera i varma rullarna är ett bra sätt att spara pengar på salonger över dyra frisörer som formgivning lockigt hår med hjälp av valsar ger dig en lika ny, häpnadsväckande utseende, sitter hemma.