Papper getingbo Removal

Papper getingar är kända för att getingar som bygger vattenavvisande bon gjorda av brun och grå pappersaktig materialet. De gör det här materialet genom att samla fibrer från döda träbitar och kvistarna och blanda det med saliven. De bygger sina bon på trädstammar och andra starka baser som de upplever, ibland dessa finns inomhus också. Även om de typer av getingar, anses de nyttiga och ofarliga. Dessa är inte mycket aggressiva i naturen men är fortfarande getingar, vilket de kan svida. Eftersom de vanligtvis bygger sina bon i områden som är avskilt och lugnt, ibland händer det så för att vara inne i oanvända rum och under verandor. Du kan inte råd att ha getingar lever inomhus eftersom de är farliga what so ever! Sålunda nämns nedan är några tips på papperet getingbo bort, om du står inför sådana problem inomhus.
Hur bli av med en Paper getingbo
Papper getingbo avlägsnande kan vara en skrämmande men ändå enkel uppgift som, om det görs skickligt. Om det finns papper geting bon inuti huset, eller i trädgården nära huset måste du vara mycket försiktig vid borttagning av dessa, som getingstick kan vara dödliga. Eftersom de är mindre aggressiva, av alla typer av getingar gillar, Yellowjackets and bålgetingar, papper getingar är lättast att bli av med. Det är särskilt rekommenderas att de geting bon bör avskaffas på natten när insekterna är tröga och långsamma. Det finns många metoder som används för papper getingbo bort, och de skiljer sig med ditt val. Därför läsa på för att se vilka metoder är lämpliga för dina behov och gör ditt val.
Använda bekämpningsmedel, När du hittar ett bo papper geting, detta är det enklaste metoden för att bli av med den. Köp en stark geting gift för att papperet getingbo avlägsnande som geting frysa, och häll det i en geting spray. Om bon på en höjd, se till att du är helt täckt när du närmar dig den med giftet. Anledningen till att du ska spraya gift på natten beror på att insekter är inaktiva och som de flesta av befolkningen finns i geting. De bekämpningsmedel Kontrollera att getingar är frusit ihjäl och dog omedelbart och det finns ingen röra, eftersom det är mycket stark. När alla getingar är döda, kan du enkelt ta bort boet och kassera den.
Ta bort det manuellt, Om getingar är företrädesvis på en lägre nivå och kan tas bort för hand, måste du se till att du omfattas och skyddas fullt ut. Som tidigare nämnts är dessa getingar är inte särskilt aggressiv, men om de sting upprepade gånger, är det ödesdigert. Det finns chanser att du kan vara stucken av många om du ska prova papper avlägsnande getingbo hand. När du är beredd, lyft en tygpåse över hela boet och försegla den bort snabbt, tar bort den från ytan. Placera getingbo i vatten och se till att det submerges i flera dagar tills alla insekter dör. Om det finns en geting bo i huset, inte bränna boet. Detta beror på att när dessa insekter kommer i kontakt när värme eller brand, de blir extremt aggressiva och slumpmässigt flyga runt aktivera sin gift.
Förebyggande, När du har tagit bort boet genom att följa dessa papper geting tekniker näste avlägsnats kan du se till att de inte byggs igen. För prevention av dessa bon finns giftig besprutning som finns på marknaden. These insektsmedel är särskilt utformade för långsiktigt skydd mot dessa skadedjur och är också säkra för barn och husdjur. Spraya det en gång i månaden strax efter boet bort är en bra idé, och efter några månader, du kan spraya 2 till 4 gånger årligen. För att vara säker att återvända geting bon och hur man kan bli av med dem, kan du spraya dessa på utsatta områden som takfot, fönsterbrädor, verandor och vindar.
Med dessa alternativ för papper getingbo bort, kan du lätt bli av med dessa skadedjur och hindra dem från att återvända också. Så, göra rätt val och skydda ditt hem från papper getingar!