Aloe Vera Vård

Aloe Vera har länge använts av människan för sina medicinska och helande egenskaper. Man tror att de gamla egyptierna hade använt denna anläggning för skönhetsvård. Till och antikens grekiska och romerska skrifter har nämnts användningen av denna fabrik för sina terapeutiska egenskaper. Än idag är aloe vera växt mycket populär och används flitigt som en ört. Det är någon av de oumbärliga ingredients på vissa produkter skönhetsvård. Många andra produkter som, aloe dryck, aloe juice, aloe gel, aloe rökelser, etc. är också tillverkas. Så, är denna växt odlas kommersiellt i många delar av världen. Bortsett från det är det en av de populära krukväxter också. Som aloe vera är inte en rörig växt är det lättskötta det. Men, måste du känna till grunderna för aloe vera vård. Denna artikel kommer att ge dig några aloe omsorg Vera tips.
Mer Om Aloe Vera Plant
Aloe Vera ofta förväxlas med kaktus, men är det bara en suckulent växt som tillhör familjen av blommande växter som kallas Asphodelaceae. Dessa anläggningar är inhemska till Afrika. Aloe vera växt av släktet Aloe denna familj. Detta släkte har cirka 250 arter av Aloe Vera växter, men den vanligaste bland dem är Aloe Vera Barbadensis. Aloe vera plantor frodas bra i torra klimat, men med tillräcklig omsorg, kan de odlas framgångsrikt i andra klimat också. Eftersom dessa växter har saftiga bladen cirka 95% vatten kommer det svårt för dessa växter att frodas i frostiga klimat. I sådana fall måste du hålla dessa plantor inomhus under frost och utomhus på sommaren. Rent allmänt kan man säga att aloe vera är lätt att odla och är resistenta mot skadegörare och sjukdomar. Låt oss ta en titt på de olika aspekterna av Aloe Vera vård.
Aloe Vera Skötselråd
Som nämnts ovan, växer aloe vera i ditt hus inte är en svår uppgift. Först av allt, du måste få en hälsosam aloe planta med tjocka blad. Välj en anläggning som inte har några bruna fläckar, ärr eller skador. Du kan också växa aloe vera frön form. Men är det alltid bättre att satsa på unga plantor. Följande är några aloe vera skötselråd, som kan hjälpa dig att växa den här fabriken. , Nu vet du att aloe vera kan odlas både inomhus och utomhus. Om du vill växa aloe växter i behållare, sedan använda väldränerad jord. Potting blanda blandad med sand kan också användas för odling av aloe vera. , Dessa behållare med aloe vera växter måste hållas på platser med god solljus. Kan emellertid skarpt solljus orsakar gulfärgning av bladen. Så kommer en delvis skuggig plats vara perfekta för utomhus aloe växter. Fönsterblecket med starkt solljus kommer att vara bäst för inomhusbruk aloe. ; Eftersom Aloe Vera är en suckulent växt kan över watering orsaka röta av anläggningen. Så, vatten växten endast när jorden blir torr helt. Lägsta vattning är krävs under vintrar och fuktiga förhållanden. Proper vattning av dessa anläggningar är en viktig del av Aloeplantan vård och så måste du vara noga med att undvika över vattning och extrem under bevattning. ; Aloe växter behöver inte utfodring, men kan du använda gödselmedel i mycket små mängder under våren. Friska aloe Anläggningen ska producera skott, när de kommer mogna och du kan ta bort och plantera dem i separata krukor, för att bibehålla hälsan hos moderplantan. ; En annan viktig aspekt av aloe vera vård är repotting. Anläggningen måste flyttas till en större behållare, när den växer fram ur det befintliga. , Kort sagt, är aloe vera och sjukvård mycket lätt, förutsatt att du har grundläggande kunskaper om det. Om tillväxten av växten är för långsam, då kunde det bero på överskott matning, brist på tillräckliga light med hög fuktig jord eller jorden är för basiskt. Om det finns brist på vatten, kan blir bladen lockigt eller tunn och över vattenkanna göra dem mjuk och mosig. Gulaktigt eller bruna fläckar på bladen kan bero på hård solljus och inte tillräckligt mycket ljus kan leda till att bladen för att få platt eller nerhasade. Nu har du en grundläggande vet hur om aloe vera problem och hur du sköter denna anläggning. Så, om du har inte en hemma hos dig, kontakta din lokala plantskola och odla växten enligt tipsen ovan.