Priority Mail spårning

Så du har skickat ett mycket viktigt paket och du har ingen aning om det har nått slutdestinationen eller inte. Oroa dig inte. Med priority Mail spårning, kommer du att kunna veta statusen för leverans av ditt paket inom några sekunder ett. Bara läsa denna artikel om information om hur du spårar Priority Mail.
What på Första Mail?, The United States Postal Service (USPS) har en tjänst som kallas tjänsten för prioriterad post genom vilket den gör det möjligt för människor att skicka paket över hela landet. Storleken på de erbjudna paketen, omfatta följande; Flat Rate Envelope: (Storlek - 9 1 / 2 x 12 ½). Detta är i grunden för viktiga pappersdokument. ; Små Flat Rate Box: (Storlek - 8 5 / 8 x 5 3 / 8 x 1 5 / 8). Detta fält är lämplig för paket som små presenter och andra små förpackade artiklar. ; Medium Flat Rate Box: Detta fält finns i två storlekar. Den första är (11 x 8 1 / 2 x 5 ½). Detta fält är större än de ovan nämnda en och bär paket som kontorsmateriel i bulk etc. Den andra (Storlek - 11 7 / 8 x 3 3 / 8 x 13 5 / 8) kan transporter etc. kontorsutrustning, stora Flat Rate Faktaruta: (Storlek - 12 x 12 x 5 ½). Detta är den största förpackning låda finns och är lämplig för medelstora elektroniska apparater och liknande. ; Den bästa delen av denna tjänst är att alla de olika paketen har fasta kurser som skall skickas vart som helst i hela USA, beroende på storleken på det paket som du väljer. De angivna priserna är mycket rimliga och leverans garanteras inom 3 arbetsdagar. Det finns en begränsning ändå. Den övre gränsen för vikten av ett kolli som skickas via Priority Mail är 70 pounds. En tyngre paket kan inte skickas med denna tjänst.
Spåra Prioritet Mail; Även spårning av paketet när den är på väg är inte alltid möjligt, det finns vissa tjänster kallas extra tjänster som USPS erbjuder så att du kan bekräfta leveransen av ditt paket. Dessa inkluderar följande,, Online: Om du vill kontrollera status för ditt paket online, kan du logga in på USPS hemsida och i det övre högra hörnet, klicka på "Track och Bekräfta" alternativet. Ett fönster kommer att be dig om din etikett / kvittonummer. Skriv in numret och tryck på "Go". Status för din paketet kommer att visas (kanske inte är tillgängligt för alla områden). ; Signature Bekräftelse: Denna tjänst skickar du (via post / fax) en bekräftelse på att den avsedda mottagaren har tagit emot paketet, med sin underskrift som bevis. ; Leveransbekräftelse: Med den här tjänsten kan du få information om datum, tid och postnummer för leverans eller försök till leverans av ditt paket, per telefon eller online. ; Certifierad post: Med hjälp av den här tjänsten, får avsändaren ett kassakvitto som bär den dag då paketet skickades. När paketet är emot den, är en annan kvitto upprätthålls av posten. ; Begränsad Leverans: Denna tjänst säkerställer att ditt paket levereras endast till person som nämns av dig som avsedda mottagaren. Det ger dig ett kvitto undertecknat av mottagaren bevis, men bara om du klubb det med certifierad post för prioriterad post spårning. , Dessa är de tjänster som erbjuds av USPS för Priority Mail spårning. Det snabbaste sättet är att använda online-Track & Bekräfta alternativet. Men någon av de andra tjänsterna är bra om du vill behålla en dokumentär bevis för ditt paket leverans.