Målning Betong Porch

En integrerad del av försköna huset är att måla betong verandan. Effekten är äkta och välbehövligt. En torr och karg förhållningssätt till huset är deprimerande och inte gör trädgården ser attraktiva. Den psykologiska effekten av att ha verandan målade är häpnadsväckande. För att förbättra utseendet, kan du också ha en titt på några veranda inredningsidéer.
Målning Betong Veranda: Pekare; Processen att måla verandan och måla källare veranda, är enkelt. Det svåra är valet av färgen. I regel har en brun nyans kamouflera bra, men du kan också överväga vissa andra aspekter. Ett bra sätt att göra verandan ser attraktiva att använda färgerna på själva huset. Vissa människor har också försökt med konststycket att göra verandan ser ut som en vanlig tegelsten ett. En annan aspekt som du måste tänka på är målning betong veranda golvet bredvid din dörr på ett relevant skugga. Det bästa sättet att noll ned på färg är att stå vid grinden och visualisera de olika färgerna. När du väl har fått färger, rusa ner till järnaffären och få kan den nyans som du gillar mest.
Målning Betong Veranda: krav, för att måla verandan framgångsrikt och effektivt, hålla processen enkel och fri från komplikationer, som komplicerade utrustning. Här är vad du behöver. , Vattenslang, Scrapper, Mop, färg, penslar; Roller, Paint facket, håller några trasor händig och några bensin för att få bort all färg som skulle ha kommit på kroppen. Förutom att göra det till en vana att bära gamla och disponibel kläder.
Målning Betong Veranda: Förfarande; Förfarandet som är inblandad i måleri betong veranda är ganska enkel och kommer att kräva en dags arbete. Helst göra det på en söndag. Det första steget som är delaktiga i processen är att ge verandan en bra tvätta med en vattenslang och ett betonggolv renare. Skrapa alla möjliga smuts och lera från ytan och gör den ren. På morgonen ger verandan minst 3 tvättar innan du kommer ner för att måla den.
När du är klar med tvätten, som lite färg i färgen facket. Ta upp en vals och börja skiktning verandan. Gör det till en vana att lämna ut hörn och kanter av verandan. Ge hela verandan ett lager färg och låt stelna. Efter färg är tillräckligt torr, ge en andra och en tredje päls. Det finns ingen specifik torktid som krävs är bend allt du har att göra ned och se om färgen fortfarande har en mörkare form med en fuktig blick. När alla sådana patchar försvinna, pälsen sägs vara torr nog.
När du har gett varandra rockar, ge tre på varandra lager till alla hörn och kanter. Detta måste göras med hjälp av en enkel pensel. Det kommer att ta lång tid och tålamod är essens.
Efter det har torkat helt, vänta i ungefär 48 timmar och ge den en tvätt med vatten. Detta skall tvätta bort all smuts. Jag hoppas att utarbetandet av målningen betong veranda har påhittig. Lycka till.