Geting Spray

Getingar är ofta förknippade med deras gaddar och så, är bland en av de fruktade insekter. Egentligen getingar är nyttiga insekter som livnär sig på skadedjur och deras svider är bara en del av sin defensiva svar. Däremot kan getingstick orsaka enorma smärta och obehag och i vissa människor, allvarliga och livshotande allergiska reaktioner kan utvecklas. Så, människor är mycket försiktiga med getingar. Så snart du märker dessa insekter frekventerar era lokaler, börjar du tänker på mest effektiva metoden för att bli av med dem. Det finns olika produkter som används för detta ändamål. Detta är, olika typer av geting fällor, sprayer och andra repellerande medel. Denna artikel behandlar olika aspekter av geting sprayer.
Sprejer för Wasp Control
Det finns olika typer av geting sprayer som kan användas för kontroll, avvärja eller undanröja dessa insekter från dina lokaler. De flesta av de kommersiellt tillgängliga getingen sprutar omfatta skadliga kemikalier, som kan orsaka förorening av miljön. Bortsett från det, får dessa kemikalier påverkar även husdjur och barn också. Så, naturliga sådana oftast att föredra.
Kemisk Wasp Sprays
De flesta av de kommersiella getingen besprutningar innehåller kemikalier, om inte märkt som en naturlig produkt. Such geting spraya ingrediens omfattar pyretroider, som befinns vara mindre skadliga för människor, men kan förlama insekter. Dessa kemikalier kan eliminera getingar enkelt eller stöta bort dem från in området. Även om säker för människor, måste dessa kemiska geting sprayer används på rätt sätt och enligt anvisningar från tillverkaren. Det är alltid bättre att använda skyddskläder, liksom, mask, skyddsglasögon, handskar, etc. för att undvika kontakt med kemikalier. Det kan vända skadlig, om du sväljer eller inhalerar dessa kemikalier av misstag. Vid kontakt med hud eller ögon, får kemiska sprayer orsaka irritation och obehag. Aerosol geting sprayer måste lagras i svala platser som är utom räckhåll för barn. Medan pyretroider inte har befunnits påverka miljön, kan det skada de djur som kommer in på området besprutas med dessa kemikalier. I korthet kan kemiska geting sprayer vara skadligt för husdjur och andra djur. Även barn bör hållas borta från sådana varor. Vuxna kan bli drabbade med dessa kemikalier, om den inte används på rätt sätt eller vid förtäring eller inandning.
Naturliga Wasp Sprays
Vissa märken av WASP sprayer anspråk på att vara helt naturliga och sägs vara tillverkade av ekologiska produkter. Du kan också använda hemgjorda geting motbjudande sprayer utan kemiska ingredienser. Det finns olika naturliga produkter som kan användas som geting repellerande medel. Citrus oljeextrakt sägs vara effektiva som en geting spay. Andra exempel lavendelolja, citronella olja, eukalyptusolja, etc. För att förbereda en geting spray, uns blanda ¼ av lavendel olja med ½ uns citronellaolja och 1 / 8 ounce varje Pennyroyal olja, eukalyptusolja, lavendelolja, tea tree och jojobaolja. Denna blandning måste spädas med sexton uns av vodka, innan du använder som en geting spray. Ett annat alternativ är att kombinera lika mycket mentol olja, teak olja, eukalyptus olja och citronella olja och spraya blandningen på områden som besöks av getingar. Detta kommer att slå tillbaka dessa insekter och även hindra dem från att bygga bo.
Kort sagt, geting sprayer är en bland de vanligaste produkter för att eliminera getingar. Det kan också hända att vissa typer av sprayer är effektiva för olika typer av getingar. Så prova det ovan nämnda ettor och använda den mest effektiva. Om du väljer kemiska sprayer, sedan använder du noggrant för att undvika skador. Det är alltid bättre att satsa på naturliga geting sprayer, om du har barn eller husdjur hemma. Om du har geting allergi eller om angrepp är i stort antal, då kommer det vara bättre att söka professionell hjälp.