Genomsnittlig kostnad för ett bröllop

Ditt bröllop! Åh! Den viktigaste dagen i ditt liv! Allt måste vara perfekt och elegant. Ingenting kan gå fel. Efter allt, får du gift bara en gång! Så, har du en plan på vad ditt bröllop kommer att se ut. Ur plats för att blommorna till maten och kakan och naturligtvis, klänningen! Men mer ofta än inte, brudar och brudgummar-till-vara i slutändan gå överbord med bröllopet kostnader. Även om det är inte ett brott att hänge dig en påkostade bröllop, skulle det inte kännas mycket bättre om det bara kostar mindre? Så, för att hjälpa dig att planera en kostnadseffektiv bröllop, här är några uppgifter om den genomsnittliga kostnaden för ett bröllop. Använd tipsen i den här artikeln så kommer du definitivt att inse hur du överskattat bröllop kostnaden.
Genomsnittlig Bröllop Cost
Bröllop består av många små och stora saker, som arenan, blommor, inbjudningar, bröllopsklänningen, dekorationer bröllop, mat, etc. etc. klubben ihop dem och du har en dyr räkning som väntar på att betalas. Men oroa dig inte. Nedan ges genomsnittliga kostnaderna för alla dessa ingredienser för det perfekta bröllopet. Några bonus tips om hur att minska dessa kostnader också har kastats i. Så, läsa på och bli förvånad!
Genomsnittliga kostnaden för bröllopssällskap, Lokalen är en av de viktigaste beslut som det förlovade paret har att göra. Hyra en perfekt plats för ditt bröllop kan kosta dig någonstans mellan $ 1500 - $ 2500. Wow! Tänk dig att. För att inte nämna, den tunga notan för drycker och waitering tjänster som de ska ge er. Så, om du vill minska kostnaderna för arenan (som i sin tur minskar kostnaderna för andra saker också), har bröllopet i din hemstad om du är en liten Towner. Du kan spara massor på plats.
Genomsnittliga kostnaden för bröllop blommor, bröllop blommor inkluderar brudens bukett, corsages och blommor av blomman flickor, bröllop dekoration blommor, tärnornas buketter, brudgummens boutonnieres och även boutonnieres of the marskalkar. Den genomsnittliga kostnaden för bröllop blommor kan vara runt $ 600 - $ 700. Här ingår allt utom dekoration blommor. Dessa kan kosta dig ett par $ 100. Brudens bukett ensam kan kosta ca $ 100 - $ 120. För att minska detta bröllop blommor bekostnad använda blommor som är billigare men elegant också. Till exempel använder tulpaner eller nejlikor istället för orkidéer, som är ganska dyra.
Genomsnittliga kostnaden för Bröllop Dekorationer, Bröllop dekorationer är förmodligen det bästa alternativet för att spara stora pengar. Beroende på vilken typ av dekorationer, kan den genomsnittliga allt från $ 1500 - $ 5000. Ja, det är en lång rad! Men det beror på att dekoration är förmodligen den mest flexibla delar av ett bröllop. Mening, om du redan har överdrivna ditt bröllop budget med platsen, kan du gå lätt på dekoration (jag antar arenan att du spenderat en bomb på, är så fantastisk att den inte behöver så mycket dekoration). Eller kan du välja ett bröllop tema som inte riktigt kräva mycket utsmyckade och intrikata kvarhåller så långt som dekoration är berörda. Detta kan ta ditt bröllop cost verkligen ner och du har pengarna till akuta situationer (oh ja, kommer det att finnas nödsituationer).
Genomsnittlig kostnad Wedding Food, Det enda som folk kommer ihåg om bröllop är maten. Maten är som den slutliga uppmaning om bröllopsfesten blev en stor succé eller inte. Men det betyder inte att du över spendera på så mycket mat att ingen kommer att äta. Det belopp som spenderas på livsmedel står i direkt proportion till antalet personer som deltar i bröllopet. Det beräknade genomsnittliga antalet gäster på ett bröllop i regel inte överstiga 150. Hålla detta som bas, den genomsnittliga belopp som spenderas på mat vid bröllop, per platta / capita, är mellan $ 50 - $ 90. Plus bröllopstårta. Den genomsnittliga priset för en bröllopstårta är någonstans mellan $ 500 - $ 600. Återigen beror denna kostnad på vilken typ av mat, antal kurser och storkök. Om du vill minska varje platta kostnaden, kan du följande tips. , Minska antalet desserter. , Göra en 3 grupp bröllopstårta, men bara de lager som du klipper kan utgöras av faktiska kaka. Du kan ha ett extra (samma smak) kaka i köket och bara tjäna gästerna. ; Förvara inte alltför mycket variation på en buffé. Folk kommer att vilja smaka på allt och det kommer bara resultera i att maten slösas bort. ; Om 150 personer väntas, placera en order på 135 plattor (om det är en buffé). Nej, du behöver inte oroa dig. Maten kommer inte att misslyckas. , Genomsnittlig kostnad Bröllop Klänning, Ja, du definitivt vill de mest fantastiska brudklänning för ditt bröllop. Du kanske vill att det görs på beställning för dig själv. Men visste du att den genomsnittliga kostnaden för ett bröllop klänning är ca $ 1500?? Plus ytterligare montering och andra avgifter. Ja. Så, har du ändå vill ha ett en av ett slag brudklänning, speciellt utformad för dig? Varför inte? Förvirrad? Var inte. Vad du kan göra är att besöka bröllop affärer och butiker när de har sin försäljning. Även om dess månader kvar till ditt bröllop. Du kan även utnyttja rabatter stor genom att handla online för underbara bröllopsklänningar! En annan idé är att få klänningen "bas som gjorts i en billig tyg och med en något dyrare tyg för övre skikt. Eller om du som en klänning men det är för stort, ta det ändras för att passa dig från en betrodd sömmerska. Ger en helt ny innebörd till världen "skräddarsydda" inte det?
Genomsnittlig kostnad Inbjudningkort; Man har uppskattat att par spenderar i genomsnitt $ 500 - $ 700 på bröllop inbjudningar ensam! Det är mycket! Detta inkluderar tackkort, kort bordet plats och ceremonin programmet. Ett bra sätt att spara pengar på bröllop inbjudningar är att minska antalet ark! Istället för ett häfte (ja, det är vad vissa ser ut som), skicka dina gäster en ett ark bjuda. Så i stället för att säga, 4 dyra ark, måste du spendera bara på 1! You can frossa i fancy brevmallar för dessa inbjuder! Det kommer att sänka trycket kostnaderna avsevärt också.
Så om vi använder de ovan nämnda medelvärdena kan den genomsnittliga kostnaden av ett bröllop sägas vara följande,
ItemAverage Kostnad ($), Venue1 ,500-2, 500, Flowers600-700, Decorations1 ,500-5, 000; Food10 ,000-12, 000, Cake500-600, Dress800-1, 500; Invitations500-700, Total15 ,000-23, 000
Detta är bara en beräknad genomsnittlig kostnad på ett bröllop. Som ni ser, innehåller det inte vigselringar och kostnader smekmånad. De kan skilja sig från par till par. Det var bara den allmänna utgifter som förlovade par har på sig. Du kan använda tips som nämns i denna artikel eller så kan du berätta om några idéer i ditt eget för att få ner detta genomsnitt bröllop kostnad. Ha ett lyckligt äktenskap!