Blekning Cream för Black Skin

Vilken är den bästa blekningen kräm för svart hud? Ingenstans relaterade till rasism, men ljus hy hy är den mest eftertraktade dröm för många. Det är skälet till att det finns så många huden vitare och huden som blekning finns på marknaden. Huden ljusare eller hud blekning metoder överdrivet används för att öka sin hy och för att göra huden mer rättvis. Därför använder blekning kräm för svart hud och olivolja hud vanligt nuförtiden. Man tittar på avlägsna mål att öka sin hudfärg, människor madly följa utvecklingen utan att ens överväga de goda och dåliga effekter av sådana kosmetika och hudvårdsprodukter. Det är anledningen till att jag är här för att låta dig veta om några av de användbara hudkrämer blekning och några tips om att välja det bästa krämer huden vitare.
Välja en blekande kräm för Black Skin
Till en början förstå det faktum att svarta eller oliv hudfärg som är lika snygga eller mer än rättvist hudton. Därför måste du undvika att använda hudkrämer så långt som möjligt. Men om du också är fast beslutna att använda dem, sedan se till att de krämer som du använder är gjorda av en kombination eller några friska och naturläkemedel huden vitare produkter. Som vi alla vet är melanin namnet på hudpigmentering som beslutar om mörker din hudfärg. Huden blekning kräm för svart hud, mål melanin produktionen och ger en ganska ljusare hudfärg. Det är också viktigt att köra en grundlig sökning på grädden hud blekning ingredienser som hydrokinon (högst 2%), i syfte att kontrollera deras biverkningar på huden. Du kan läsa en av dina vänner som har provat någon av dessa produkter. Du kan också prova hennes / hans produkt i en vecka och se om det fungerar för dig och då bara välja för samma produkt.
Bästa Blekning Cream för Black Skin
Det finns tusentals svarta hudprodukter blekning som du kan prova, för att lätta din hudton. Människor med naturligt svart hud liksom de som fick svart hud på orsaker som en olycka, acne ärr, brännskador och skärsår, kan även prova dessa hudkrämer, efter samråd med en hudläkare. Det finns en enorm ilska om glutation krämer för huden vitare, men det finns inte mycket belägg för effektiviteten av dessa produkter. Här är några av de bästa blekning krämer för svart hud.
Ambi Fade Cream, här krämen visar sig vara effektiva i att lätta på mörka fläckar på kroppen och för att ge en jämn hudton hela kroppen. Några av de främsta ingredienserna i denna huden vitare Cream innehåller vitamin E, hydrokinon och alfasyrorna hydroxi. Barn under 12 år är begränsade från att använda sådana krämer blekning för svart hud.
Avon Anew Ljusstyrka Ultra; Denna kräm lovar rättvisare och klarare hud i 14 dagar. Det fungerar bra på målområdena och är en utmärkt hud blekning grädde eftersom det också är låg kostnad. Det fungerar bra på svart hud och personer med partiell mörk hud kan också ha nytta av den.
Reviva Labs Fade Cream, De marknadsförs som en dag fade grädde och är effektiv för blekning mörk områden hudproblem. Denna kräm består of Kojic syra, vilket är en bra hud blekmedel. Detta är en av de mest populära naturlig hud blekning grädde som används för svart hud.
Palmers Hud Framgång Eventone Fade Milk; Denna kräm kommer med vitamin E, hydrokinon och alpha hydroxy syra och det är ett bra blekning kräm för svart hud på grund av solen, torr hud, graviditet eller hudskador. Barn under 12 år bör inte använda sådana krämer.
The Body Shop Blemish Fade Night Lotion, här skalet blekning / hudtonande kräm kommer med tea tree extrakt och därmed är det en av de växtbaserade hudkrämer blekning som finns på marknaden. Det rensar och undviker defekter i skalet och erbjuder en ljusare nyans med tydligare hy.
Some av andra märken blekning grädde för svart hud include Nandinola hud missfärgning blekna grädde, Esoterica daytime blekna grädde, klar huvudsak förväg komplexa blekna gel, fade-out cream ben behandling med vitamin K, etc. Skin blekning krämer för svart hud behöver tillämpas enligt anvisningarna. Du måste också undvika och minska solexponering för bättre och varaktiga resultat av sådana produkter. Slutligen, om du inte vet, är melanin pigment, som skyddar huden mot skadliga ultravioletta strålar från solen. Eftersom huden blekning krämer produktionsriktpris melanin, kan de orsaka hudsjukdomar som hudcancer och andra skadliga biverkningar på lång sikt.
You kan snarare välja huden vitare huskurer och några av de naturliga hudvårdsprodukter blekning, att vara på den säkra sidan. Det var allt jag hade att berätta om huden blekning kräm för svart hud. Som jag nämnde ovan, måste du alltid konsultera en hudläkare innan du använder sådana produkter hudvård. Det är det bästa du kan göra för att hålla sig frisk och vacker! Ta hand!