Hur mycket kostar det att bygga en altan

Vem kan undkomma charmen på ett vackert däck, strax utanför vardagsrummet eller sovrummet? Tja, ingen kan. Däck är inte bara charmig och avkopplande, men de tenderar också att lägga till kvalitet och kostnaden för huset. Materialet kostnaden för att bygga ett däck är inte upprörande, om man ser det som en gör det själv hem förbättring projektet. Svaret på frågan "hur mycket kostar det att bygga ett däck" har enligt de följande punkterna.
Däck, ibland även kallad som sammansatta PRYDNAD, i Nord-amerikanska hem är oskiljaktiga och oundgänglig del av hela huset. Om du tar en titt på den gemensamma konventioner, kommer du att finna att det finns två typer av däck som används av människor som tillägg till sina hus. Den första är på den grunden att byggs på ett enkelt grund av tegel. Den andra är lite komplicerat som det är förhöjt ett par meter från marken, säger ca 6-7 meter. Such förhöjda däck gränsar till första våningen rummen i ditt hem. Skillnaden mellan kostnaden är inte skyhög, men förhöjda däck är dyrare.
Hur mycket kostar det att bygga en altan: kalkyler
Den genomsnittliga kostnaden för att bygga en altan beror på flera olika faktorer såsom kvaliteten på material som du kommer att använda, storlek och höjd på ditt deck, arbetskraftskostnader om du planerar att anställa, typ av stiftelse, etc. Detta cost uppskattning är inte exakt, och du måste undersöka och beräkna kostnaden enligt dina specifikationer. Går vidare till frågan "hur mycket kostar det att bygga ett däck". , Den första kostnaden som du måste tänka på är att på basen. Basen kan byggas med hjälp av tegel, grus och konkreta. För detta kan du köpa 20 tegelstenar för en kostnad av $ 7 till $ 10. Antalet tegelstenar beror på vilken typ av däck du vill ha. De förhöjda däck kommer behöva mindre grus och tegel. Grus kostnadsförändringar dock drastiskt från region till region. Kostnaden för cement kommer att variera från $ 8 till $ 15 för varje £ 40. av cement. Om du håller på att bygga ett upphöjt däck måste du virke för att göra stöd, vars kostnader varierar från $ 30 till $ 50 per 2 x 6 bitar av trä, beroende på vad du köper. , Den andra kostnad som du behöver tänka på är att virket som du behöver för att fastställa däck. The bästa Gamble tryckimpregnerat virke, som kommer att kosta ungefär $ 4000 till $ 7.000 om 20 x 20 fot däck. Dina däck byggplaner spelar också en avgörande roll, om du planerar att verkställa det med ett lager tryck behandlat trä, och mer timmer kommer att krävas som kommer att kosta ytterligare $ 2000 till $ 5000. , Du kan få ett kit för att göra din räcken och trappor. Metallic räls finns billiga samt en effektiv alternativ, som kommer att kosta ungefär $ dollar 2000 till 3000 till ett 20 x 20 däck. I trä trappor och räcken kommer i för ca $ 10.000. Du kan också ta en titt på några riktigt bra däck räcke mönster, att sänka kostnaderna några olika däck räcke idéer kan också hjälpa. ; Du kommer också att överväga däck skydd med polish och tillsyn som ett alternativ, som okryddad och rå trä av däcket är skyldig att reagera för väder och kraft. , Om du vill ha en billig däck då ha ett däck marknivå. Att göra ett sådant däck har en tegelsten och grus stiftelse som pressats samman genom betong. Lägg dig ner ett skikt av timmer och polerat trä. Där har du dina däck!
Det finns flera indirekta kostnader som du är skyldig att ådra sig, exempelvis verktyg polish timmer, etc. För att minska kostnaderna kan du också hyra ut all din utrustning från en järnaffär. Också hänvisa till några däck byggnad tips för att göra projektet verkligt framgångsrik. Jag hoppas att du kan bygga ditt vackra däck snabbt. Jag hoppas också att du hittar svaret på frågan "hur mycket kostar det att bygga ett däck" påhittig. Lycka till!