Army Boot Camp

Armén grundutbildning också känd som en armé boot camp är en utbildning som testar uthållighet nivåer av framtida rekryter med rigorösa program. Endast om soldater passera dessa program kan de bli en soldat i amerikanska armén. Dessa program är intensiva och mycket utmanande för att driva rekryter till sina gränser och att få dem som används för att en livsstil som de ganska skyddas från. En snabb hoppa in i denna typ av levande tvingar dem att anpassa sig snabbt till situationen. I denna artikel diskuterar vi läger armé starta och vad du förväntas gör.
Army Boot Camp utbildning: En översikt
Army Boot Camp krav, en av de mest grundläggande kraven på en armé Boot Camp är att de måste passera en fysisk test som ges i receptionen bataljonen som ligger bara en introduktion i armén boot camp träning. För manliga kadetterna innebär detta att de måste göra 13 armhävningar, 17 sit ups och köra en sträcka av en kilometer på mindre än åtta och en halv minut. All rekryterar behöver skicka detta test som är bara en bråkdel av den typ av utbildning Boot Camp pass du måste göra när du är i. För aktiva armén tjänster måste du vara minst 18 år. Om du har målsmans tillstånd, då man får rekrytera på 17 år. Den högsta åldersgränsen är 42 år. Medicinska krav anger att du måste vara vid god hälsa och ett villkor som inte hindrar några tjänster som du kan krävas för. Från och med 2010 får din sexuella läggning fortfarande skäl för att vägra värvning men armén inte frågor om din läggning. Utbildningen Kravet att komma in i armén är en gymnasieexamen. De minimala utbildningsnivå beror dock på vad inlägget du söker. Andra krav är att inte vara en ensamstående förälder, att inte ha fler än två barn, passerar de väpnade styrkorna kvalificerande test och genomgår en ekonomisk bedömning. Du kommer också få en lista över saker på vad man ska tillföra armén Boot Camp.
Army Boot Camp platser; Om du tränar i en armé Boot Camp för den amerikanska armén sedan finns det fem militära träningsläger platser som du kunde sändas till för dina grundläggande Combat Training (BCT) eller din Avancerad individuell utbildning (AIT). Dessa platser Fort Benning i Ohio, Fort Jackson i South Carolina, Fort Leonard Wood i Missouri, Fort Knox i Kentucky, och Fort Sill i Oklahoma. Fort Jackson är den största träningscenter för första inresa till USA armén. Av alla dess soldater, ger detta center ensam utbildning till 50% av de manliga soldater och 80% av kvinnliga soldater.
Army Boot Camp lista, Army Boot Camps kan delas in i tre faser; fas I, som är den röda fas eller Patriot fas, fas II, som är den vita fasen eller Gunfighter fas och fas III som är den blå fas eller Warrior fas. Den grundläggande utbildningen på en armé Boot Camp varar i nio veckor, vilket är svaret på frågan som hur lång är armé Boot Camp. I fas I, rekryterar ständigt övervakas av borr officerare. De halade upp för minsta fel att se till att ett öga för detaljer drag borras in i dem. Army Boot Camp utbildning består av en intensiv militär Boot Camp träningspass som har flera sessioner militära övningar Boot Camp. Dessa pass är mycket svåra och tenderar att pressa dig till dina begränsningar som de försöker att testa hur mycket du kan utöva själva. Hand till hand bekämpa utbildning är en viktig del i denna fas I. I fas II soldaterna börjar vapen utbildning och målskjutning. De är förtrogna med bajonetter, tankar och andra tunga vapen. Innan vi går vidare till den tredje etappen, är soldater testas för sina kunskaper med olika vapen. Fas III allmänt anses vara den svåraste av de tre faserna med soldater förväntas passera nattetid insatser och andra beskatta fysiska övningar.
Anges nedan är de allmänna dagliga schemat på en armé Boot Camp. De flesta militära Boot Camps runt om i världen, inklusive Navy Boot Camp och flygvapnet läger starta följa ett schema som är mer eller mindre liknar schemat som ges här, med några ändringar beroende på vilka behov av utbildningen och andra villkor.
Dagligt schema på Army Boot Camp, TimeActivity, 0500Morning Ring, 0530Physical Utbildning, 0630Breakfast, 0830Training, 1200Lunch, 1300Training, 1700Dinner, 1800Drill Sergeant Tid 2030Personal Tid 2130Lights Out
Straffbara Verksamheten vid armén Boot Camp, Det finns en lista på aktiviteter som om soldaten i utbildningen hänger sig åt, kan halas upp och straffas enligt vad som anses lämpligt. De brott som är straffbara när du är på en armé av Boot Camp utbildning anges nedan. Detta är bara en vägledande lista och inte en fullständig lista. Det är möjligt att det finns många andra aktiviteter som kan anses straffbara. , Användning av alla produkter som framställs av tobak. ; Konsumerar mat vid någon annan tidpunkt än de timmar som anges eller till någon annan plats än det angivna området. , Smuggling besittning, Insubordination i någon form till en högre tjänsteman. , I brist i raden av tullen. ; Frånvaro utan att ta semester. , Förbrödring, Om de befinns skyldiga för att vara inblandade i någon av de angivna straffbar verksamhet, än borren sergeanten i avgift kan ge soldaten icke-rättsliga straff som skulle kunna omfatta, begränsningar i fråga om plats för arbete, fritid, lönesänkningar, minskning av rang eller degradering, reprimand i antingen skriftlig eller muntlig form, etc. Alla dessa straff skulle vara ett komplement till en ökning av antalet armén Boot Camp övningar som soldaten behöver utföra. I värsta fall är det möjligt att en soldat dishonorably får släppas ut från de krafter.
När du avslutat de olika faserna av en armé Boot Camp, som en soldat i den amerikanska armén skulle det vara er plikt att skydda invånarna i Amerika. Nu när du vet vad som väntar från en armé Boot Camp, kan du registrera dig själv om du tror att en karriär inom det militära för dig.