Getingbo borttagning

Det finns 2 arter getingar, de gul-svarta karossens färg, som finns lokalt, och den gemensamma och tyska getingar. Båda arterna är kända för att sticka folk, det också mer än en gång. Även getingar är miljövänliga eftersom de kan kontrollera populationen av många små skadedjur och bli av med döda insekter, men när de kommer för nära våra hem, kan de vara en olägenhet. De bor i kolonier, genom att göra hål i marken och inuti ihåliga träd, efter en kast ordning drottningar, hanar och arbetare. Men när de kommer närmare för människors livsmiljöer, de gör bon inne i trädgårdsskjul, vägg håligheter, takfot, och tak. Getingbo avlägsnande bli mycket viktigt som gift (efter stucken av en geting) orsakar människor att få anafylaktisk chock, vilket kan ha dödlig utgång.
Vanligtvis är många getingar som flyger runt ditt hus perfekt indikator om en geting problem. Deras bon skulle vara i närheten och omedelbara åtgärder måste vidtas för att bli av med dem. I följande artikeln, ger vi dig steg om hur man bli av med getingar utan användning av gifter. Om du vill göra detta med någon professionell hjälp kan du gå igenom de gula sidorna för att hitta specifik information om exakt getingbo bort kostnaden.
Naturliga getingbo löstagning
Ni eller någon i din familj kan vara allergisk mot bistick. Så innan det är för sent, och du kanske måste rusa till akuten, ta ordentlig förebyggande åtgärder genom att lokalisera boet och ta bort den omedelbart. Följande är användbara geting tips boet avlägsnande som hjälper dig bli av med dem utan användning av skadliga och giftiga kemikalier.
Material som behövs, två 2-liters läsk flaskor, diskmedel, Super soaker vatten pistol, Broom med långa handtag, citronolja, Staples & String; Steg # 1: När du har hittat boet, måste du vara säker på att inte låta barn eller någon gå nära den. Getingar är aggressiva och kan svida om de känner sig hotade. Rengör området (försiktigt, inte för nära) och din bakgård också. Plocka upp allt skräp, dumpa i soptunnorna, och placera ett lock ordentligt. Papperskorgen och avfall locka getingar, så rengöring din bakgård och runt ditt hus är viktigt.
Steg # 2: Köp en falsk getingbo eller göra en på egen hand. Allt du behöver göra är att bollen tidningen ark som boet och hänga den på liknande ställen där getingar brukar bygga det. Orsaken till detta är, när du går in på getingbo avlägsnande steg, kan de bli territoriella och försöker sticka dig.
Steg # 3: Använd skyddande glasögon, långärmad skjorta, byxor och stövlar. Ta super pistol soaker vatten, fylla den med tvål vatten och blöta boet med den (från avstånd). Detta är ett av de säkraste sätten att getingbo upphävande - hem rättsmedel för att ta bort geting bon. Skyddsfilmen på getingar kroppar kan enkelt tas bort på grund av tvål och de kommer att dö. Du kan också använda citronolja istället för tvål vatten, bara späda det först.
Steg # 4: Gör en geting fälla hemma. Följ bara stegen som nämns i artikeln för att fånga så många getingar som möjligt. Häng fällor i olika platser för att fånga mer getingar. Leta efter platser där getingar samlas mest. Getingar kommer att klämmas in i soda flaskor och kommer inte att få en chans att fly. När fällan är full, omsorgsfullt tömma den.
Steg # 5: När du upptäcker att alla getingar är döda, antingen med tvål vatten eller att bli instängd i WASP fälla, då är det dags att ta bort den riktiga boet. Du vill inte mer getingar komma och bebo boet. Getingar är minst aktiva i skymningen, så ta en kvast med en lång handtag och knacka ner det.
Dessa var några bra tips geting boet avlägsnande du bör följa för att bli av getingar. Men om du är allergisk mot getingstick, ta hjälp av någon annan i din familj eller en kompis att hjälpa dig till med detta.