Bröllop färger för 2010

Om du planerar ett bröllop under 2010, se till att du göra sig av med de vita, off vitt och grått som var mycket populär under tidigare år. Med 2010, är ​​du in en värld av starka och tydliga färger och samma framgår på bröllop teman hela. Göra ditt bröllop ett perfekt tillfälle för alla aspekter är något som varje en av er skulle vilja. Att ge detta tillfälle ett definierat utseende är mycket enklare genom att välja den perfekta färgtema, som belyser ett av de bröllop färger för 2010.
Färsk och flashiga färger Bröllop för 2010
Magnetic Gul; Gul färg brings direkt i ljus och en fräsch känsla. Detta är det första välja bland färgerna sommar bröllop 2010. Med en gul tema kan du ha fräsch calla inbjudningar lily bröllop, citron, rosor, narcisser och orkidéer Cymbidium for centerpieces och blomsterarrangemang för att täcka hela området. En söt gul brudklänning kan se perfekt ut med en trendig frisyr prytt med gula blommor. Du kan välja mellan ljust gult eller kalla nyanser av gult och lägga till några iögonfallande nyanser av orange för att göra en nära combo.
Slående Pink, inte är den vanliga rosa, men den slående rosa som har en orange underton ser extremt elegant. Detta är en av de unika färger hör bröllop för 2010. Med många manliga kändisar nonchalera kläder i nyanser av rosa, är denna färg inte längre begränsade till den kvinnliga klassen. Dessutom slående rosa skiljer sig från vanliga ljusrosa eller mjuka rosa. Inbjudan, brudklänningar, kakor, blommor, ljus, slipsar och mycket mer slående rosa färg kan läggas att skapa en ny scen.
Tiffany Blue och Aqua Blue, Cool Tiffany blå aqua blå ligger på de populära bröllopet färgerna för 2010. Få dessa in och har en söt och lugn atmosfär. Med det ständigt växande i popularitet, bröllop stranden, kan detta bli en perfekt färg att plocka upp. Du kan lägga till andra nyanser också, från havet blått och ljusblått som ses under somrarna och våren och den mörkaste blå för höst och vinter. Du kan lägga hortensior, delphiniums och tulpaner till blomsterarrangemang och centerpieces bröllop, bortsett från att använda band och dekorativa plattor av denna färg.
Glödhet och Cherry Red, Red är varmt och en all time hit bland bröllop färger för 2010. Färg bröllopet i rött och du är säker på att det blir en livlig och levande plats. Tillsätt lyxig red till ditt inställningen med dukar, blommor, band och centerpieces med rött. Med en röd klänning är bruden noga med att titta extra vacker och mördaren röda skor kommer att fullborda sin klädsel. En av det yttersta bröllopet färgkombination att du kan gå efter är rött och salvia.
Vibrant Lila, Lila är den färg som inte är särskilt vanligt förekommande, men tro mig, det här kommer att bli den bästa plocka. Alla färska nyanser av lila är de trendiga bröllop färger för 2010. Välj den ljusare nyanser som kommer att vara den perfekta sommaren och våren färger bröllop och välja de mörkaste nyanser för vintern och hösten. Och för att göra ditt bröllop ett verkligt elegant affär, bara komma på detta skimrande silver till perfekt komplimentera purpur.
Vita och dova färger är ett minne blott. Lägg den bästa tonerna av ovan nämnda bröllop färger för 2010 till nåd denna dag. Du kan också ha vissa av dessa tillsammans för att skapa grymma kombinationer bröllop färg. Med dessa bröllop trender för 2010, gör dig redo att färga ditt bröllop med din favorit nyanser och livlig slag för att göra det till en minnesvärd händelse!