Hur bli av med tvestjärtar

Tvestjärtar är insekter som tillhör ordern Dermaptera. Dessa är också känd som pincett felrapporter på grund av sin böjda bakåt pincetter. Undrar varför de kallas tvestjärtar? De får sitt namn från en urban legend om tvestjärtar kryper in i människors öron på natten, inträngning till hjärnan och om ägg. Tja, det finns ingen anledning att bli rädd, är en tvestjärt i örat ingenting annat än ett gammalt skrock, behöver du inte oroa dig dessa insekter lägger ägg i din hjärna. De är inte farligt och de egentligen inte biter, de nypa. En tvestjärtar bita orsakar inte skada, men det kommer göra ont ett tag.
Eftersom dessa buggar blomstra i mörka och fuktiga områden, kan en tvestjärt angrepp uppstår med dessa buggar ange ditt hem letar efter mörka områden. Dessa fel kan ses i trädgårdar eller även i mörka, fuktiga avskilda områden i ditt hem. Eftersom de har ett avlångt och platt kropp, kan de dölja lätt i små skrevor. Dessa små buggar kan ange ditt hem genom sprickor och öppningar i stiftelser. Om du såg dem i ditt hus eller trädgård, kanske du undrar hur man kan bli av tvestjärtar. Här är lite information på hur man kan bli av tvestjärtar.
Att bli av tvestjärtar, Hur bli av med tvestjärtar i mitt hus? Om denna fråga som lurar i ditt sinne, då måste du först ta reda på vad som orsakar en tvestjärt angrepp. Tvestjärtar är nattaktiva och kom fram på natten för matning. När vädret är torrt och varmt, kan de ange ditt hus i jakt på mörka platser eller när det är för kallt ute. De har också kommit och letat efter fuktiga områden, om de finner sådana platser i ditt hus, då du kommer hitta dig själv letar efter sätt på hur man kan bli av tvestjärtar inne i huset. Eftersom de lever på vegetation, mossor, nedbrutet organiskt material, kan de hemsöka även din trädgård. Om en tvestjärt angrepp har stör dig, här är lite information om hur man kan bli av tvestjärtar i trädgården och hemmet.
Hur du undviker tvestjärt Infestation hemma, Undrar hur man kan bli av tvestjärtar? Om dessa läskiga crawlies har hittat ett sätt i ditt hem, då måste du börja leta efter sprickor i grunden, dörrar och fönster. Du måste försegla denna registrering poäng för att hindra dem från att komma in hemma. Kontrollera att dörrkarmar inte har några sprickor och hål. Du kan ansöka täta, kitt eller gummilister så att bar deras inträde. Kontrollera att du har välutrustade fönster skärmar. Eftersom tvestjärtar lockas till fuktiga platser, måste du hålla ditt hus rent och torrt. Dessa åtgärder kommer att eliminera risken för en tvestjärt angrepp i framtiden.
Om ditt hus är redan infekterad dessa fel, kan du använda ättika, borsyra pulver och damm insekticid för att bli av med tvestjärtar i huset. Generellt insektsmedel som innehåller pyrethriner är mycket effektiv. Du kan spraya de insektsmedel samt damm i springor och andra gömställen eller vakuum dessa områden. Du kan göra fällor. Du kan placera en blöt tidning på deras gömställen. Låt den över natten. Eftersom tvestjärtar lockas till fuktiga platser, kommer de att göra den till sin bostad. Kassera denna tidning tillsammans med tvestjärtar på morgonen.
Sedan tvestjärtar äter nedbrutet organiskt frågan men köttätande tvestjärtar lever på några insekter, kan de göra din trädgård sina hem. Om de förekommer i litet antal, kanske de inte orsaka stor skada på ditt trädgård, men om de förekommer i stort antal, de kan livnära sig på anbudet bladen. De kan orsaka en hel del skada på ringblommor, Zinnias och rosor. Om dessa garden skadedjur förstör dina växter kan du lägga till fågelbord och fågelbad till din trädgård. Fåglar kommer att ligga på tvestjärtar och få ett slut på dina problem. Du kan också använda bekämpningsmedel eller ansöka kiselgur till marken för att bli av med tvestjärtar.
Så blev detta en viss information om hur man bli av med tvestjärtar. Om ditt hus eller din trädgård är infekterad med dessa fel, kan du prova följande metoder för att bli av tvestjärtar. Också uppmärksamma de förebyggande åtgärder så att det inte finns några sådana tvestjärt angrepp i framtiden. Om dessa metoder inte fungerar, kan du konsultera en skadedjursbekämpning expert. Hoppas du hittade informationen på hur man kan bli av tvestjärtar användbart.