Salt Vatten poolunderhåll

Populariteten av saltvatten pool underhåll har ökat med stormsteg under de senaste åren. Ändå saltvatten pooler ha olika uppsättningar av frågor än swimmingpooler med färskvatten. Därför är riktigt salt vatten underhåll som krävs för en pool ägare så att han inte står inför några problem med fungerande pooler saltvatten. Här i denna artikel kommer jag berätta om enkla steg för saltvatten pool underhåll.
Underhållsguide för saltvatten pool
Saltvatten pooler är de badplatser där vi använder salt vatten och ingen klorerade sötvatten. Hantera en pool saltvatten är nästan identisk med förvaltningen av sötvatten pool och allt du behöver är att bli medvetna om olika aspekter som är associerade till saltvatten pool underhåll. Du måste vara medveten om kapaciteten i poolen så att du kan sätta lämplig mängd salt i den så att simning är acceptabelt eller bekväm.
Tekniskt sett är ett förhållande på 3000 delar av salt till 1 miljon salt till vatten acceptabelt. I droppar fall salt i poolen, kan en situation uppstå att klor slutar producera. Detta kan utlösa tillväxt av bakterier i poolområdet. Därför är det absolut nödvändigt att kontrollera saltvattenspool regelbundet. En annan anledning att kontrollera poolen är att se om saltet på rätt nivå. Som en del av saltvatten pool underhåll av, måste man se till att kits salt testa från en lokal pool butiker har köpt så att korrekt testning kan göras.
Helt enkelt för att den viktigaste saltvatten pool underhåll tips som ska följas utan undantag att saltet vatten förhållandet måste vara lämplig. Saltet till vatten förhållandet kan vara någonstans mellan 2500 och 3000 ppm. Generellt, pool vaktmästare gör ett stort misstag genom att gå under detta värde. De ovan nämnda förhållandet säkerställer att en knappt kan smaka saltet i vatten. Om kvoten är mer än detta då säkert är det inte idealiskt för en saltvatten pool. I fall är du skeptisk till smaken av vattnet i poolen, installera ett kit salt testa från en lokal butik i din pool. Installation saltvatten indikator är också bra som som ger dig information salt nivå i poolen. I fall, salt nivå ökar kan du balansera Klor halter i bassängerna genom att den töms mer klor till saltvattenspoolen genom att vrida på ratten för kontrollerna. Detta kommer att garantera att poolen är balanserad.
De flesta av problemen i saltvatten pool underhåll uppkomma på grund av felaktig hantering av poolen. Rätt vaksamhet från sidan av poolen vård tagaren är viktigt att förhindra vissa problem. Om människor kommer att bada i poolen klagar över symptom på hudirritation, hög klorering lukt osv, bör man kontrollera klor nivåerna i poolen. Närvaron av starka klor i blodet visar att nivån av klor är mycket låg i poolen och den måste balanseras med salt. Regelbunden kontroll av pH poolen är nödvändig för att eliminera problem med dålig läsning. Köp ett pH-test kit från den lokala butiken och använd den ofta mäta pH-värdet i poolen.
Även om saltvatten pool underhåll kräver mindre kemikalier än sötvatten pooler är de säkerligen mer teknisk när det gäller att anpassa lämplig nivå av salt och vatten i poolen. Saltvattenspoolen underhållskostnader är generellt inte särskilt högt och de flesta av de nödvändiga utrustning är en engångskostnad investeringar som de arbetar i flera år.