Monroe Piercing Scar

Samtidigt söka efter ny kropp modifikationer, pojkar och flickor är bokstavligen går alla ut. Med nya piercing börjar dyka upp varannan sekund, kommer det inte vara en stor shocker när du hittar en kille eller en tjej gående längs gatan med hela sin kropp genomborrat (och tatuerade). Även det är tanken några av oss har kommit till rätta med, oavsett vad, varje generation har sin egen uppsättning av val som gör dem unika. Men några modetrender förivra till många andra generationer, där de kan betraktas som cool. Ett exempel på detta skulle vara en Monroe piercingen. Uppenbarligen blev känd genom den vackra Marilyn Monroe, Madonna, och Cindy Crawford, detta läpp piercing är en stor hit bland tonåringar och många 20-somethings. Men vad många nya piercers kan vara orolig för är, gör Monroe piercing ärr?
För att besvara frågan, låt oss titta på den allmänna idén om piercing. Varje form av piercing göras för att vår kropp är en skada, endast för att den faktiskt genomborrar igenom vår hud. Därför kommer Monroe piercing ärrvävnad utsöndra viss gulvitt vätska. Huden runt piercing kommer anbud, missfärgade lätt svullna och kliande. Och på grund av alla dessa frågor, många föräldrar inte vara övertygad om att låta sina barn få piercingen. Att få rädda för Monroe piercing ärr ska inte låta dig och dina föräldrar hålla dig från att göra ett beslut för att vara en individ. Det finns särskilda steg som du kan vidta för att se till att du inte låter de fula Monroe piercing ärr. Så låt oss gå över Monroe läpp piercing skötselråd och lämnar dig med vackra letar piercing.
Monroe Piercing Care
Följande är tips om vilka försiktighetsåtgärder du kan ta så att du inte är kvar med en läpp piercing ärret på din överläpp. När du får piercing gjort, även den professionella piercer, vem du väljer, kommer att ge de nödvändiga piercing eftervård instruktioner. ; 2-3 gånger om dagen måste du skölja munnen ett minut med munvatten (inte ett vanligt munvatten). Också, varje gång du äter något, se till att använda medicinsk kvalitet munvatten. , Försök inte alltför rengöra Monroe piercing som det behöver tid att läka ordentligt. , Eftersom piercingen tar ca 6-8 veckor att läka helt, kan du även skölja munnen med salthaltigt vatten efter varje måltid (för att minska läkningstiden). ; Om övre högra överläpp är svullen, gäller is över den. Du kan också använda glass, is poppar och fryst yoghurt för att minska svullnad. ; Borsta tänderna minst 3 gånger om dagen för att eliminera matrester från munnen och minska mängden av bakterier också. ; Om du är överkänslig eller allergiska kan du köpa över disk antiinflammatoriska läkemedel att hålla smärta och / eller svullnad till minimum. , Bär inte smink för någon gång eftersom vi inte vill att Monroe piercing ärr. ; Ät små, lagom storlek portioner mat och äta den så långsamt som du kan. , Rör inte Monroe piercing smycken utan att tvätta händerna med tvål och vatten. Använd samma rengöringsmedel för att rengöra piercing med en silkespapper eller bomullspinne. ; Det är givet att om du genomborra din hud med något skarpt, är din hud kommer att reagera på den. Det blir en märkbar Monroe piercing ärr, men om du följer instruktionerna ovan kan du minimera missfärgningar inom det specifika området. Varje människas hud är olika och det också reagerar på vissa saker unikt. För att förstå vad som är framför dig, be informativ frågor innan du fattar det slutliga beslutet.