Billiga Kitchen Makeovers

Om du är på en budget, kan du vara försiktig med företag varje projekt hem förbättring. Det är sant att renovering är lika mycket dyr som hem inredning. Men när vi talar om kitchen remodeling, har vi inte sträcka vår budget för långt. Kitchen makeover behöver inte vara en dyr affär. Med hjälp av några små men effektiva förändringar i ditt kök, kommer du att kunna ge ditt kök ett nytt utseende. Det är möjligt hela projekt till kitchen makeover under 1000 dollar. Läs följande idéer för billiga kök makeovers ta reda på hur några hundra dollar jobb kan ge resultat värda tusentals dollar!
Billiga Kitchen Makeover Idéer: golv och väggar
En av de första saker som du måste tänka samtidigt som man gör kitchen makeovers på en budget är, tilldela en budget själv. Utvärdera skick ditt kök att ta reda på problemområden. Sedan göra separata listor för poster som kan repareras eller fasta och dem som behöver fullständigt byta. Listan kan innehålla alla objekt i ditt kök, direkt från golv, tavla till köket. Nu anslå en budget för varje uppgift på din lista. Detta gör att du är minst benägna att glida bort från budgeten. Kom ihåg att ett oförutsett bekostnad göra en buckla i din budget och bli en anledning till besvikelse. Därför fördela din ekonomi på ett ansvarsfullt sätt. Nästa du kan göra är gå igenom dessa tips om makeovers budget kök som gör att du kan dekorera ditt kök samtidigt som de fortfarande vistas på budgeten.
Överväga att ge ett nytt lager färg till ditt kök väggar. En lätt eller pastellfärg kan få in mycket ljus och gör ditt kök ser renare och större. Varma färger kan skapa en mysig atmosfär i ditt kök. Därför välj en färg beroende på storleken på ditt kök liksom resten av köksinredning. Detta är en enklaste och mest effektiva av alla billig kitchen makeovers tips. Om byte av golv verkar inte ett hållbart alternativ för dig, kan du överväga att tillämpa vinyl plattor som kommer i skal och hålla fast format. Alternativt kan du se om du kan göra några ändringar i dina befintliga golv att putsa sitt utseende.
Billiga Kitchen Makeover Idéer: målning och reparation
Målning köksluckor är en annan billig kitchen makeovers alternativ att överväga om du vill förnya ditt kök. Du kan måla dem enligt färgen på köksväggarna. En unik färg kan även användas om du vill göra dem sticker ut. Även ersätta rattar skåpets dörr och handtag eller måla de befintliga. Du kan också ta bort dörrarna till köksluckor att göra en känsla av lantlig stil inredning med öppna skåp och hyllor.
Du kan också spela med kök backsplash idéer om olika utföranden och material för att snabbt ändra utseendet på ditt kök. Håll dig borta från natursten och backsplashes glas som de kunde kosta en bomb. Gå i stället för billigare än attraktiva keramik eller porslin plattor. Applicera billiga brickor på bas och dyra för utsmyckning. Detta gör att du att spendera dina pengar på ett förnuftigare sätt. Om ditt kök apparater har blivit gamla eller inte stämmer överens med resten av din köksinredning, försöka måla dem med apparaten färg för att omedelbart ändra sitt utseende. Om du inte är säker på att göra jobbet själv, så du kan ta dina apparater till en lokal bilverkstad där du kan få dem målade. Om du vill göra en antik titt på ditt kök, kan du överväga att köpa köksmöbler från antikvitetsaffärer. Med lite fastställande kan dessa antika möbler punkter tas upp till stor nytta och att även utan att spendera en rejäl mängd.
Således är billig kitchen makeovers inte en avlägsen dröm för personer med estetiska sinne och fantasi. Du behöver inte en plånbok full med pengar för att inreda ditt kök, men ett sinne fullt av kreativa idéer är ett måste!