Crepe Myrtle Care

Crepe Myrtle är en dekorativ dekorativt träd förbättrar din trädgård skönhet estetiskt. Detta träd bär blommor i överflöd och är den längsta blommande träd. Trädet blommar under sommaren i olika nyanser av rött, rosa, lavendel och vitt. Blommorna har skrynkliga kronblad vilket ger den en crepe liknande känsla och detta attribut har gett träd sitt namn, Crepe Myrtle. Inte konstigt då, detta är en av de mest älskade träd och finns i många trädgårdar. Liksom alla andra träd i din blomma trädgård, måste detta träd också att vårdas. Den här artikeln kretsar kring crepes myrten vård.
Crepe Myrtle Care
Det finns några viktiga faktorer som måste beaktas för korrekt crepes myrten vård. CREPE myrten kräver full exponering för solljus och värme för att kunna bära blommor. Om detta träd inte får den nödvändiga solljus, kan det göra dig besviken genom att bära mycket få eller inga blommor. Den växer i väldränerad näringsrik jord. PH-nivån i marken måste upprätthållas mellan 5,0 och 6,5. Du behöver täcka rötterna av trädet med tallbarr, hackade blad och andra vegetabiliska ämnen, för att förhindra tillväxt av ogräs runt rötterna. Denna process kallas mulching och det är också en mycket fördelaktig aspekt av crepe myrten vård. Detta träd behöver för att vara lätt befruktas under vårsäsongen. Avoid övergödning, då det kan uppmuntra andra buskar växa runt crepe myrten.
For crepe myrten och sjukvård, vatten anläggningen måttligt. Använd inte vatten för mycket i höst säsongen, för att kunna härda sina rötter runt jorden, för att rädda sig från det annalkande vintern. Lägg till en 4 tums lager kompost för att tillhandahålla isolering mot kyla.
Som alla levande varelser, dessa träd är också känsliga för infektioner och sjukdomar. I sådana fall spraya lite fungicider. If insekter och skalbaggar förstör ditt träd, spraya lite ljus insektsmedel på det. Använd inte starka kemikalier eftersom dessa kemikalier kan leda till en svagare blomning i nästa säsong. Alla ovanstående punkter mycket viktiga för crepes myrten vård. Kom ihåg att vård SORGFLOR myrten är viktigt för friska träd och massor av blommor varje säsong.
Crepe Myrtle Beskärning
When crepe myrten träd är beskuren, nya branches sprutas fram och dessa filialer är lastade med blommor på sommaren. Därför blir beskärning dessa träd mycket viktiga. Crepe myrten vård är ofullständig utan att veta om rätta sättet att beskära trädet. Listan här nedan detaljer om hur man beskära crepes myrten träd. , Kom ihåg, att crepe myrten beskärning görs för att få vackra blommor på sommaren och även ge en form till trädet. , Använd skarpa och rena verktyg som hand klippverktyg, loppers och beskärning såg att beskära dina crepes myrten träd. ; En viktig sak att komma ihåg är att detta träd måste beskäras på vintern eller hösten. Under vintrarna finns det inga löv på trädet därmed faciliating lätt beskärning. Dessutom kommer beskärning under hösten bidra till att öka blomningen nästa sommar. ; Börja med beskärning ogräset runt träden och klängväxter and parasiter som klättra i träd. Även hugga ner sjuka grenar. ; Beskär alla sidogrenar upp till 4 meter, och ta bort alla döda grenar. Även beskära kvistar och stjälkar. ; Beskär alla grenar som skjuter ut från mitten av stammen och gå inåt. Dessa grenar låt inte tillräckligt med solljus når de nedre grenarna och är också ansvariga för att förstöra formen på trädet. , Lämna inga stubbar while beskärning your crepes myrten träd. Ta också noga med att inte skala av barken på trädet crepe medan beskärning, eftersom detta gör trädet infektion liggande och kan så småningom döda den. , Klipp bort bleknar sommaren blommar få en bra blomning under nästa sommar. ; Dwarf crepe myrten växer mindre än 3 inches i höjd. Dessa också blomma under somrarna i färger som rött, rosa, lavendel och kommer i olika varianter som Chickasaw och pokomoke. Dessa planteras i bonsai växter. För korrekt dvärg crepe myrten och sjukvård, Beskär aldrig grenarna mycket, eftersom detta inte bara kommer att förändra formen på trädet utan kan också stagnera tillväxten av trädet. Bara avbröt igenvuxna grenar och plocka bort den torra blommorna, så att trädet blommar i överflöd i nästa säsong. Ta bort parasiter och klängväxter på dessa träd utan att misslyckas.
På det hela taget kan det konstateras att om man beskär crepe myrtenträden inte är en mycket svår uppgift. Med rätt skötsel, lovar detta träd en massa blommor som kommer att öka skönheten i din trädgård. Crepe myrten träd kräver också mindre vård än de andra blommande växter Att göra crepe myrten bryr sig mindre långtråkig. Nu när du har fått en uppfattning om hur till vård och beskära crepe myrten, gå vidare och göra din trädgård den mest avundade en i ditt grannskap.