Cowgirl part idéer

Barn älskar make-tro värld. De njuter rollspel också. Om du någonsin har lämnat din lilla flicka ensam med din kosmetika och kläder, vet du vad jag talar om! Tänk dig nu ett gäng tjejer tillsammans fungerar som cowgirls. Sure Shot upplopp, tycker du inte? Så om du planerar din lilla ängel fyller år och letar efter en bra fest tema, då föreslår jag att du har en cowboy western part tema, endast i detta fall kommer det att vara en cowgirl part tema! Tro mig, alla partier ska gå ha skitkul! Planera ett sådant parti är inte så svårt heller, förutsatt att du använder några kreativa idéer cowgirl part.
Kul Cowgirl part idéer
Inbjudningar, Partiet inbjudningar bör vara så catchy och intressant att inbjudna faktiskt ser fram emot att gå den. När det gäller inbjudningar, är en av de mest intressanta idéer cowgirl part att skriva bjuda på sig en halsduk. Att leverera denna inbjudan själv och när du gör det, tala om för föräldrarna att deras dotter skulle komma bär det till festen. Om detta låter alltför mycket av en ansträngning för dig, då gå till en butik och du kommer definitivt hitta massor av färdiga inbjudningar till en cowgirl fest tema.
Dekorationer, och när det gäller att festa dekorationer, är mantrat vara kreativ och tänka utanför lådan! Om du letar efter några galna idéer cowgirl part vis-a-vis dekorationer, så här är några - använda cowboystövlar som centerpieces och plats färgstarka solrosor i dem, dekorera lokalen endast med vita ballonger och rita svarta färgade fläckar ko på dem med en permanent märkpenna, pasta utskärningar av hästar, stjärnor och kaktus på väggarna, häng gamla krukor, rep och lyktor från taket och om möjligt använda cowboyhatt tryckta dukar, tallrikar och koppar.
Mat, Partiet livsmedel bör fyllning, läcker och samtidigt bör ge autenticitet till temat. So, varför inte ha en lägereld? Barnen kommer att älska det, kan de tycka med dans runt den och samtidigt frossa på grillad kyckling, grillad grönsaker kött och korv. Några andra cowgirl födelsedagsfest ideer när det gäller livsmedel är tortilla-chips och salsa, pasta, bakad potatis, blandade fruktfat, vita bönor och äppelpaj. När det gäller drycker kan du hålla lemonad. Du kan även göra din egen "kaktus juice" av en blandning av en citron läsk och grön karamellfärg.
Spel, för en barnen parti, roligt och engagerande spel är ett måste för att hålla barnen sysselsatta. Ett roligt parti spel för en cowgirl temat är att hålla ett stafettlopp. Att spela detta spel behöver du två stora baljor fyllda med vatten och två något mindre. Därefter delar du gästerna i två lag och gör dem stå i kö vid sidan av vattenfyllda badkar. Dessa team måste ta vatten från stora tunnor i koppar, springa till mindre badkaret, häll vatten i den och sedan komma igen och ge koppen till nästa i sitt lag, som upprepar samma sak igen. Ge fem minuter till varje lag och en som fyller mer vatten i sina respektive badkar, vinner.
En annan rolig aktivitet som du kan inkludera i partiet är "cowgirl dressing spel". För att spela detta spel behöver du två uppsättningar cowboyboots, stora solglasögon, mössor cowboy, overaller och en flanellskjorta. Därefter kallar två av dina gäster och be dem att börja klä ut sig till en cowgirl så snart du blåsa i visselpipan. Den som klär ut först vinner och får ett litet pris från dig.
Jag hoppas att dessa cowgirl part idéer kommer praktiskt när du planerar din lilla fest. En sista tips innan jag loggar av - att ge de små gåvor till alla dina gäster så att de har något att komma ihåg det roliga de hade på festen. Så, lämna över parti förespråkar, som mynt gjorda av choklad eller vice märken eller ljus mynta. Även om de gåvor är små, kommer barnen bara älskar dem!