Ringback signaler för T-Mobile

"Tirring, tiiirrrring. Tirring, tiiirrring ". Den tråkiga tillbakaringningen ton du lyssnar när du ringer dina vänner. Har du någonsin tänkt derpå, att skulle det inte vara ett nöje att göra din ringer lyssna på några av dina favoritlåtar och musik snarare än tråkigt "Tring Tring"? Med mobil kommunikation förändras i snabb takt, är nätoperatörer komma upp med innovativa tjänster för att ligga före konkurrensen. Av de många tjänster som tillhandahålls, tillbakaringningen toner också ha genomgått en förändring. Tillbakaringningen toner för T-Mobile är den första i USA som kommer att vara tillgängliga för abonnenterna genom hela landet.
T-Mobile, en GSM-transportör sägs ha skrivit avtal med tre stora skivbolag och många independentbolag att erbjuda populärmusik titlar till sina abonnenter. These tillbakaringningen signaler för T-mobile är tillgängliga för alla dem som vill använda tjänsten som en månatlig prenumeration.
Vad är Ringback signaler för T-Mobile, Om du fortfarande förvirrad över vad som är tillbakaringningen toner för T-mobile, låt mig förklara på ett enklare sätt. Ringback toner är musiktitlar som du väljer och spelas tillbaka till den som ringer ditt nummer. Istället på att höra den gamla "Tring Tring" de kommer att höra en låt som du väljer. Ringback signaler för T-mobile är ett slags ersättning för den standard ring en som ringer hör när han kallar alla abonnenter är särskilt många. This tillbakaringningen tonen kommer att höras av alla samtal, oavsett han / hon ringer från en annan operatörs handenhet eller en tråd telefon. Så det är inte bara mottagaren som åtnjuter ringsignaler Varje gång telefonen ringer, den som ringer den också som kommer att få underhöll med några låtar. Så nästa gång du välja T-Mobile ringsignaler, glöm inte att teckna tillbakaringningen toner för din uppringare.
T-Mobile marknadsför sina tillbakaringningen toner under namnet CallerTune. T-Mobile har gått hand i hand med Sony BMG Music Entertainment, Universal Music Group och Warner Music Group. De har också samarbetat med andra independentbolag musikskiva liksom content providers. Detta har hjälpt dem skapar en stor databas av musik titlar till sina abonnenter. De har en katalog med mer än 10.000 låtar som kommer andra olika genrer som rap låtar, Klassiker, Hard Rock i platina album säljer.
För att få användarna en kläm på den nya tjänsten är T-Mobile tillsammans med Sony BMG 'J Record erbjuder en gratis bonus Caller Tune. Första gången användare kan utnyttja denna möjlighet under en begränsad tid utan kostnad. Om abonnenten känner att uttrycka sig med en annan låt, kan de fortsätta tjänsten genom att betala ett månadsabonnemang.
Fun with Ringback signaler för T-Mobile, T-Mobile har kommit med en hel del intressanta erbjudanden för CallerTunes. Personer med en färgstark personlighet kan ändra sina tillbakaringningen toner för T-Mobile i enlighet med deras mesar och infall. Detta innebär en användare kan använda och tilldela 8 olika ljudklipp från hundratals av den ursprungliga inspelningen. These 8 olika tillbakaringningen toner för T-Mobiles kommer att ges till olika vänner och andra som ringer att höra. Detta innebär att du kan ange olika tillbakaringningen ton för din bästa vän, ett annat tillbakaringningen ton för din mamma och en sensuell, sexig nummer för någon speciell i ditt liv, så vidare osv.
En ringer kan även ange vilka ljudklipp skall spelas vid en viss tidpunkt på dagen. Du kan tilldela en mer allvarlig siffra medan du är på kontoret och en häftig parti nummer när du festar med vänner på kvällarna.
Hur till teckning av Ringback signaler för T-Mobile, Så, om ovanstående förklaring har fångat din fantasi, kan du försöka teckna CallerTunes. Du kan vara din egen herre och besluta vilken av de hetaste nummer, konstnärer, etc. söker dig höra. Inte bara du har ett urval av hundratals låtar, men även comedy klipp, ljudeffekter, dialoger från dina favoritfilmer, och mycket mer.
Om du registrerar dig för CallerTunes för T-Mobile, kommer du att få den första månaden av service och en bonus CallerTune, helt gratis. Innan du gör ditt val kan du enkelt ringa * TUNE (* 8.863) från T-Mobile telefon och lyssna på ett urval av de låtar du vill prenumerera. Om du har tillgång till Internet, kan du besöka T-Mobile på nätet och gå till deras CallerTune sida. Här kan du välja de låtar och lyssna på ett prov.
Kan du prenumerera CallerTunes genom att logga in på ditt T-Mobile konto från "Logga in på Mina T-Mobile"-sida. Klicka sedan på Prenumerera nu på download sektionen hittar du på hemsidan. Om du inte få tillgång till Internet kan du ringa bara * TUNE (* 8.863) från din T-Mobile telefon och prenumerera din favorit tillbakaringning ton.
Abonnemangsavgifter för Ringback signaler för T-Mobile, När du registrerar dig för en CallerTune, kommer du att debiteras $ 1,49 per månad. Du får en tillgång till musik, där du kan lagra upp till 15 CallerTunes i ett svep. Dessutom kommer du att kunna få en bonus CallerTune utan extra kostnader eller avgifter. Du kan välja vilken CallerTune för bara $ 1,99 varje från olika genrer som pop till hiphop, komedi klipp, kändis rösterna, etc. Du kan även välja specifika ljudklipp för specifika samtal.
Vad väntar ni på? Gör dig redo att lägga till några zing till din mobiltelefon med CallerTunes. Förutbetalda kunder bör observera att denna tjänst är ännu inte tillgänglig för dem. Gör din ringer spåret till senaste heta nummer när de ringer dig. Detta var allt om tillbakaringningen toner för T-Mobile. Hoppas ovanstående punkter har inspirerat dig att säga adjö till den tråkiga Tring Tring och säga hej till CallerTune.