Kitchen Makeover Idéer

Är du trött din gamla kök och vill uppdatera dess utseende? Då behöver du idéer kitchen makeover som ger ditt gamla köket en nytt liv. Ett av de bästa sätt att ge ditt kök en makeover är att tillämpa en nytt lager färg eller installera en ny designer tapet. Det ger omedelbart köket en fräsch nytt utseende. Ditt kök är platsen där du tillbringar din tid göra måltider för din familj och vänner och det bör därför bekväm arbeta i.
Om du har några strukturella brister i köket eller köket bänkskivan och skåp är inte av rätt höjd, nu är typen att ställa allting på rätt sätt. Kitchen remodeling är en kostsam affär och du inte göra så här varje år. Så du behöver se att du har några bra idéer kitchen makeover och du måste också prioritera ditt arbete.
Kitchen Makeover Idéer på en budget
För kök makeovers på en budget, kan du bara inte råd att göra nya trä skåp att förvara redskap och förpackade livsmedel. Ett av de bästa idéerna kitchen makeover på en budget är att uppdatera din befintliga i trä köksinredningar och skåp. Bara sandpapper målgång i skåp och tillämpa en ny trä fläck över den med en svamp. Du kan också ge din trä skåp en ny färgskikt i en fräck färg gillar aubergine eller limegrönt. Lägga accentfärger gillar i ditt kök kommer att förvandla utseendet på ditt kök och göra den mer elegant.
Tycker du själv bläddrade glansiga heminredning magasin och önskar att ni också kunde ha en super flotta kitchen. Jo, det är möjligt att ha en chic kök med billiga idéer kitchen makeover. Ett mycket enkelt sätt att uppdatera utseendet på ditt kök är att installera en vacker och unik backsplash kakel mönster i ditt kök. Det tillför rätt mängd färg och du kan välja mellan många olika mönster och material. Använd färgglada keramiska plattor, kakel mini eller ens kakel glas för en vacker mosaik mönster för din backsplash. Om du verkligen vill spara pengar så en bra idé skulle vara att göra en backsplash av gamla kantstötta bitar av porslin som du redan har. Bara bryta dina gamla Kina i oregelbundna bitar och limma dem att bilda en stor mönster. Min vän som hade några färgglada kluvet porslin från hennes mormor brukade denna idé att skapa en backsplash som var verkligt unik.
Ändra ditt kök golv är nästa på listan av idéer kitchen makeover. Köksgolvet utsätts för mycket slitage på grund av tung gångtrafik och det kan se sjaskigt efter flera års användning. Men när du söker för kök makeovers på en budget, som ersätter hårda golv får inte vara ett hållbart alternativ. Ett bra alternativ skulle vara att installera en linoleummatta eller laminatgolv. Laminatgolv är slitstarkt, ser ut som trä och de kostar en bråkdel av vad hårda golv kostnad. Om din befintliga golv är i gott skick och inte kräver någon större reparationer, då det bästa alternativet skulle vara att helt enkelt remsor bort sin finish och Refinish den genom en ny bets färg.
En annan kök makeover idéer är att ändra bänkskivan i köket. Efter år av användning, är köket bänkskivan du full av fläckar, repor och märken. Man måste remsor bänkskivan från plywood däcket och installera en ny laminat bänkskiva. Om du har en täljsten bänkskivan, sedan bara få det polerat av en professionell för ett skinande nytt utseende.
Det var några billiga kök makeover idéer. När du gör köket makeovers på en budget, är det de små sakerna som räknas mest. Ett nytt kök persienner eller en söt café gardin kommer att göra ditt kök gå från bla till wow. Några köksinredning objekt som en färgstark matta, nya redskap, som ersätter den kranen och installera mer belysning kan ge ditt kök ett nytt liv.