Vitblommande Buskar

Blommande buskar utgör en stor del av alla landskapsplanering. Växande till en höjd av ca 20 meter eller mindre, avgränsa they trädgården komponenter och är planterade för att markera gränser. Men är utmanande delen välja växtsorter och / eller färger blomma. Växande vita blommande buskar lägga ett elegant touch till en blomma trädgård. Du kan skapa en färg mönster till din gård genom plantering dem med andra blomningbuskar som producerar vibrerande färg blomningar.
Typer av vita blommande buskar
När du väljer vit och bärbuskar, göra en punkt för att kontrollera tillväxten krav sorter. Ett plus med plantering blommande buskar är att de fyller upp trädgården utan att skapa tomrum. Dessutom behöver du inte besväret att byta ut dem varje år för att njuta av kontinuerlig blomningar. Allt du behöver är att följa grundläggande tips anläggning vård för en sund tillväxt av dessa buskar och i rätt tid blomning. Nedan listas några spektakulära vita blommande buskar, som kommer att försköna dina ansträngningar landskap utformning:
Deutzia Chardonnay Pärlor, oavsett om du utkik efter vårens blommande eller doftande vita blommande buskar, deutzia pärlor Chardonnay eller helt enkelt deutzia passar både attributen. Bladen är stora och limegrön färg, medan blomknopparna likna vita pärlor. Bästa odlas i USDA zoner 5-9, kan du plantera dessa blommande växter tillsammans med höga perenna blommor. Eller också, odla dem i grupper med andra levande färgade blommande buskar.
Rose of Sharon buskar; går inte av namnet, eftersom dessa stora vita blommande buskar är inte sant rosor, men de liknar hibiskus. De är mycket uppskattade av trädgårdsmästare över hela världen. Du kan välja dvärgen version (5-8 fot) eller hög sort (ca 10 fot). Ge väldränerad jord och full sol för produktion av rikliga blomningar. These lövfällande blommande växter är bäst odlas i zonerna 5-9.
April Snow Camellia, Du kommer att få många sorter av Camellia som producerar vita blommor. Denna vita blommande buske som är bäst anpassad i zoner 6-9 och bära doftande blommor på våren. Extremt tolerant mot låga temperaturer, kan du plantera April snö kamelia som helst på året. Blomningarna är prålig, några av de sorter som mäter ca 3 cm i diameter. I likhet med andra kamelia sorter, är denna vita blommar olika lätt att växa och kräver minimalt underhåll.
Dvärg radicans Gardenia, Om du gillar doften av gardenia blommor, se till att anläggningen dvärg radicans gardenia buskar i din trädgård. Även höjden är inte mycket kommer dessa små vita blommande buskar besviken inte du. These gardenia sorter är som tål torka och växer väl i nästan alla typer av mark - och lerhaltig, sandig, lerhaltig eller en blandning av dem. Per dig, kan du odla dem i trädgårdsjord eller behållare.
Mophead Hydrangea; Med stora prålig blommorna som förekommer under sommarmånaderna, är mophead hortensia ett måste att ha blommande anläggning för trädgårdsintresserade. Den lämpar sig bäst i zoner 4-9. Bladen är stora, mörkt gröna och läderartade, som återigen lägga till skönheten i denna blommande buske. Vad mer, blommorna har en lång hållbarhet och du kommer att få njuta av hortensia blommor genomströmning sommarsäsongen.
Gray Dogwood; Intresserad växande våren vitblommande buskar och buskar, grå hundkäx eller hundkäx gray kvist är ett bra val. Höjden är 12 fot och spridningen är nästan samma med höjd. På förfallodagen, är små vita blommor hålla i kluster. I naturliga livsmiljö, är gråa hundkäx hittas växer överdådigt i fuktig-och fuktigt väder. Kort sagt, det är härdig i termer av markförhållandena och nivåer fukt (helst zoner 2-8).
Välj vit blommande buskar noga och gör din trädgård ett vackert landskap. Odla utvalda fabriker och ta hand om dem, samtidigt som en notering grundläggande tillväxt kraven. I den kalla månader kan du trimma anläggningarna för att upprätthålla höjd och form. Genom beskärning av buskar, minskar du också sjukdomar och skadedjursangrepp. Så gäller din trädgårdsskötsel färdigheter och uppskatta den vackra vita blommor i din trädgård.