Ta bort Gel Nails

Först av allt behöver du vara tydlig huruvida vad ni har är gel spikar eller akryl naglar. Bara se eftersom det finns en enorm skillnad i hur de tillämpas och undanröja gel akryl naglar är en annan förfarande helt. Gel har bara en komponent och används som en nagellack och skinkor i ultraviolett ljus. Trycket är mycket ljus Eftersom överdraget appliceras bör inte vara alltför tjocka. I fall av akryl, har den 2 komponenter, polymer (pulver) och monomer (flytande). Akryl naglar tenderar att få luftbubblor om de inte tillämpas korrekt av teknikern. Nu ska vi ta en titt på hur du kan ta bort gel naglar själv.
Ta bort Gel Nails: Material som krävs; Först av allt måste du kontrollera om du har följande saker praktiskt, om inte, lägg till dem på saker-att-köpa lista. Låt oss kolla på vad vi behöver. ; Aceton eller nagellacksborttagare innehållande höga mängd aceton. ; Bomullstussar. (Kontrollera att du har massor av dem. Det är bättre att ha extra, än att misslyckas på dem! , Disponibel skål eller behållare att doppa fingertopparna. (Trust mig, kommer du vara glad att om du väljer en engångskasse!) ; Tin folie att påskynda förfarandet. ; Nail Uppgiftslämnaren / nagelfil. (Om det du har tillämpat är en buff-off gel som inte löser sig, så behöver du även en 180 och 240 grit ombord spik arkivering). , Hur man tar bort Gel naglar?, När du är helt säker på det material, det är dags att komma igång med det enkla sättet att ta bort gel naglar! Gå igenom stegvis förfarande att avlägsna gel naglar så att du inte missar något.
Step1; INTE planerar att göra detta i din sovrummet! Om det inte har ett stort fönster eller en balkong eller en dörr som öppnas till din trädgård. Vad jag försöker säga är att området ska vara luftigt och väl ventilerat. Bara Lita på mig eftersom du inte skulle vilja gå igenom de starka, skarpa och stickande lukt som kommer att irritera dina ögon och näsa hela when gel och aceton kombineras tillsammans! Om du tror att det är en fråga om några minuter, blixt nyheten är att doften stannar i nästan två timmar. Så tänk två gånger innan välja location!
Steg 2; Avlägsna nagellack på gelen naglar innan du avlägsnar gel naglar om du inte vill att erfarenhet att stökigt och SENTIMENTAL. Dessutom, om du planerar för att ta bort nagellack efter att ta bort gel naglar, plocka dig vad som är bekvämare!
Steg 3, När du är klar med att ta bort nagellack, ta 1 ½ - 2 inches av aceton, eller en nagellacksborttagare rik på aceton, eller någon lösning som finns på marknaden för spiken bort ändamål i en disponibel skål. Helt blöta fingertopparna på ett finger med i spelet i 5 minuter. Anledningen jag betoning på en disponibel bowl är att, när du blöt gel naglar i lösningen, är en gegga med en stark, stickande lukt skapas på grund av den kemiska kombinationen av gel naglar och aceton. Jag är säker på att du inte vill använda samma skål för att äta! För att ta bort goo, vill du din andra hand att vara fria, rätt? Därför gör en hand i taget! Om du vill förfarandet att avlägsna gel naglar vara snabbare istället för blötläggning fingertopparna direkt i lösningen kan du blöta några bomullstussar i aceton och placera dem i fingrarna varefter du behöver täcka bomullen bollar på fingrarna med ett tenn folie. Värmen från aluminiumfolie hjälper aceton arbete snabbare. Kom ihåg att du gör en hand i taget!
Steg 4: Efter 5 minuter kontrollera om din gel nagel tips har ändrats från fast till lite klibbig och SENTIMENTAL. Om din näsa har startat irriterande dig med lukten är du på rätt spår. Nu, sakta och mjukt försöker rycka slutet av naglar och försöka ta bort tips från nageln säng. Om du vill kan använda en orange pinne också känd som en nagelband pinne för att avlägsna gel Tippar. Här kan du kommer att kräva ditt rena hand! Dra aldrig kraftfullt gelen spiken spets eller annat du kommer att hamna drar av dina ursprungliga spik. Kom ihåg vad du gör är en nagel vård rutin! Om det inte lossnar lätt, vara lite mer tålamod och sätt fingrarna i ytterligare 3-5 minuter till. Det är bättre att ha tålamod än att bli läkare patienten för en lurade naturlig nagel!
Steg 5, efter att snabbt torka bort gegga som du ser på fingertopparna med en ny del av aceton och en frisk, ren bomullstuss. Om nageln fortfarande inte kommer ut, börja inte panik över hur du tar bort gel naglar nu! Det finns chanser att gelen används är en BUFF-off gel! Om så är fallet måste du ta bort gel naglar utan aceton som gel behöver säkert in från din naturliga nagel plattan med hjälp av en styrelse spik arkivering. För detta behöver du en 180 grit styrelse spik arkivering. Fil din gel nagel mjukt bli inte alltför grov och behålla arkivering tills du börjar se att dina ligger nära din naturliga nagel. Efter att byta till en 240 grit vadderad fil och försiktigt fil resterande gel från naglar. Så snart du har gjort detta kan de återstående tips lossas med tillämpningen av vissa aceton mättade bomullstussar på naglarna som tips är ingenting annat än plast. Behåll gnugga tills spetsen löser, det tar inte att lång!
Steg 6, Upprepa samma procedur för att ta bort gel naglar den andra handen.
Alright! Det verkar vi framgångsrikt ha fullföljt det förfarande för borttagning gel naglar nu! Men arbetet slutar inte här. Du kommer att märka att ytan på din naturliga nagel kommer att vara grov på grund av hela proceduren för att ta bort gel naglar. Var trevlig mot dina naturliga naglar genom försiktig kratsning dem med en spik buffert och forma dem med en spik filare. Du kommer också måste hålla tillämpa en klarlack stärka nagellack till din naturliga naglar under minst 2-3 veckor. Detta är mycket viktigt eftersom gelen spiken kemikalier försvaga de naturliga naglarna och de blir sköra naglar. Pröva med en tydlig baslack att stärka nagellack, den förhindrar absorberar färgämnen från nagellack. Följ de här stegen och ha lite tålamod och jag är säker på att dina naglar blir så frisk och vacker som någonsin. Hoppas denna artikel hjälpte dig på något sätt. Lycka!