Blond och Brown Hair Idéer Color

Ofta, efter de senaste modetrenderna inte lämnar oss med många valmöjligheter, särskilt när vi pratar om ljusa blonda hårfärg. Många människor har missuppfattningen att blondinen hår är ursnyggt på eget och egentligen inte behöver någon någonting. Men en tjej kan bli uttråkad med vanligt blont hår utan att ge det lite funk då och då.
Samma är berättelse med brunetter som tenderar att tröttna mörkbruna hår dag och dag in. Utan markera eller en ny färg, även den vackraste hår ser slät och onaturligt. Varför tortyr dig själv och ditt hår med samma färg och stil? För din nästa resa till salongen, inte bara gå för en rutin trim, men kommer ut med en helt ny färg. I följande artikel har vi många olika blonda och bruna ideer hårfärg som ni alla måste intresserad Du har massor av alternativ om du älskar idén om att båda dessa färger tillsammans och skapa ett helt nytt utseende själv. Inte bara hålla sig till en färg. Bring mångsidighet till din hår med dessa hår färgtekniker.
Blond och brunt hår Idéer Färg
Eftersom du har funderat på att ge dig själv en ny look genom att ändra dina hårfärg och stil, kommer din frisör vara mer än gärna ge dig hundratals förslag enligt din hudton, ansikte struktur och hårstruktur. Men det är bättre om du går till en salong efter att göra lite forskning på egen hand så att du inte blir överväldigad med information och har att fatta beslut på plats. Därför har vi några idéer som du kan titta in för att göra rätt beslut. Vare sig du letar efter blont och brunt hår höjdpunkter, lowlights, eller ändra din hårfärg helt eller delvis, har vi alla dina tvivel och frågor besvaras nedan.
Höjdpunkter och lowlights; Om du upplever att någon av hårfärger inte kan dra av höjdpunkter eller lowlights, då är du inbilla sig saker. Naturligtvis kan du. Om du aldrig har haft modet att få ett innan, blunda och ta steget. Lita på mig, du kommer inte att ångra det. , Brunetter: Ett perfekt sätt att lägga till höjdpunkter till brunt hår är genom att lägga blonda slingor i slumpmässig platser. När solen träffar Dessa resultat kommer det att ge dem en ljusare utseende och få ditt hår ser ljusare ut än vanligt. ; Blondiner: För att göra din blonda hår ser mindre mässings och rikare än sin ursprungliga färg, måste du lowlights för hår. Lowlights lägga till en tunn remsa av färg som är mörkare än din ursprungliga hårfärg. Du kan ändra ditt blonda hår med bruna höjdpunkter utan att vara alltför fet eller drastisk om det, och ändå få en smöraktig rikedom. ; Ränder; annan blonda och bruna hårfärg idén kunde vara att lägga djärvare än fet ränder. Med brunt hår, kan blond streck ser riktigt freaky om de nära en annan. Därför vill du gå för att lägga till strimmor av färg i hela håret. Om du har lugg, prova en djärv swatch av blond i dem (om det inte säger fet vet jag inte vad som kommer). Som för blont hår, kan du välja mörkt bruna ränder. Men i stället för att satsa på tunna strimlor, går med något tjocka. Detta kommer att ge din blonda slingor en fab utseende.
Under hårfärgning, Många av er måste känna till under färga hår. För de som är okända för begreppet, vad under färgen betyder är att hålla den ursprungliga färgen på ditt hår på ovansidan och helt enkelt lägga till kontrasterande färg på undersidan. Att fullända den enligt färg idéer hårfärg - få den rätta hårfärg dig Följ bara tips nedan. , Brunetter: Be din frisör att använda hårfärgningsmedel endast i bottenskiktet. Den blonde underton till din mörkbrunt hår får också mer djup. ; Blondes: Samma som ovan, be din frisör att använda den blonda färgen bara på bottenskiktet. Så när du vänder håret eller knyta en hög hästsvans, kommer du att visa upp dina under Färg perfekt. Nu har inte dessa kreativ och subtila blonda och bruna hårfärg ideer? ; Dessa var några blond och brunt hår färg idéer. Detta kommer Blondiner har roligare eller brunetter stjäla showen? Det spelar ingen roll vilken färg ditt hår är, såvida du ändra stil, färg och värderingsavdrag emellanåt, du kommer snart tröttna. Ta flare och funk i ditt liv med din underbara hår, efter våra tips om blonda och bruna idéer hårfärg. Har vi inte förtjänar det?