Hur unclog en Bathtub Drain

En av de mest irriterande saker på morgonen är att se din badkar dränera igensatt och vatten strömmar ut i badrummet. Detta säker är en rörig syn, särskilt på morgonen. Men varför badkaret avloppet bli igensatta? Den främsta anledningen till ett badkar drain blir tilltäppt beror på hår och andra ämnen som små tvål bitar och fet schampo eller balsam som tenderar att hålla sig till röret. Ibland hälla vatten hjälper klargöra dränera men om det finns några tuffare sediment måste du Kavla upp ärmarna och få till några unclogging arbeta. Här är några badrum rengöring tekniker och sätt för hur unclog ett badkar avlopp.
Steg på Hur unclog ett Bathtub Drain
Det finns många sätt för hur man unclog ett avlopp som du kan prova det själv utan syna en rörmokare. Nedan ges några taktik för hur man rensar ett badkar drain.
En av de grundläggande sätt på hur man rensar ett badkar avlopp med stående vatten att använda en kolv. Skapa en sug i avloppet hjälp kolven för att lossa upp täppa. Kontrollera finns tillräckligt vatten för insugningsundertrycket kolven att fungera ordentligt och unclog dränera helt. Om tillräcklig vatten inte finns där då kan du hälla lite vatten och börja arbeta. Om täppa inte tydlig trots detta, skruva silen på avloppsslangen och infoga några inches av tråd tills du når skräpfältet eller du kan även använda fingrarna att ta bort täppa.
Om du vill veta hur att unclog ett badkar avlopp naturligt, då kan du försöka använda bakpulver, vinäger och varmvatten. Gör en blandning av vit vinäger och bakpulver och häll det i avloppet. Låt detta förbli i ca 15 minuter till en halvtimme. Detta kommer att bidra späda ämnen som har täppt till avloppet. Nu Häll varmvattnet i avloppet att spola sedimenten bort. Du kan även använda här tekniken om du vill veta hur man unclog ett badrum handfat, om det också blir jammade med sediment. Du kan också försöka använda en VVS orm eller skruvens, vilket är en lång, flexibel stålvajer med handtag. Här ormen kan sänkas ner i avloppet att skjuta eller dra ut materialet. Du kan stöta detta instrument vid någon järnaffär.
Det bästa sättet att rensa ett badkar drain är att använda vissa lösningsmedel eller kemiska rengöringsmedel som finns på marknaden, vilket är ett av de enklaste och problemfri metoder för att rensa badkar avlopp. Innan du använder någon av dessa produkter, läs instruktionerna skrivna på förpackningen noga innan du använder produkten. Häll önskad mängd kemikalie till uppsamlingsanordningens och låt den stå den föreslagna tiden på förpackningen. Häll generös mängd vatten i avloppet att rensa täppa och andra återstående partiklar. Ett varningens ord innan du använder några kemiska rengöringsmedel. Använd gummihandskar medan du hanterar produkten eftersom den innehåller giftigt material. Överskrid inte tidsfristen återfinns på förpackningen annars kommer objektet äta i ditt dräneringssystemet och läckage orsak. Förvara alla kemikalier utom barns räckhåll.
Så nästa gång du hittar badkaret avloppet igensatt, inte vänta rörmokaren framöver för rensning badkar avloppet. Du kan fullgöra denna uppgiften själv utan mycket röra. Om du misslyckas frilägga det täppa, trots Med dessa tekniska sedan bättre söka professionell hjälp. Hoppas du hittat artikeln om hur unclog ett badkar avlopp användbart.