Billig Kitchen Makeovers

Köket är utan tvekan den mest trafikerade platsen i huset. Kanske, det är den läckra kvardröjande doft av mat och den mysiga atmosfären som gör det en "folk magnet". Du måste ha upplevt att även om du smakfullt inreda ditt vardagsrum och göra den redo för festen, gästerna har detta kusligt vana att släppa in i ditt stökigt kök. De får inte märka en persisk matta i vardagsrummet, men de helt enkelt inte missa ett kluvet bänkskivan eller peeling färg! Därför, oavsett hur du gör resten av ditt hem, du helt enkelt inte råd att ignorera ditt kök. Tyvärr, kök remodeling en dyr affär, alltså inte ett genomförbart alternativ för villaägare med en budget. Ändå finns det flera andra sätt att billiga kitchen makeovers som du kan prova, det också utan att bränna ett hål i fickan. Nedan ges några idéer om makeovers budget kök.
Billig Kitchen Makeovers: idéer och tips
Ge en nytt lager färg, ett nytt lager färg räcker långt med att ändra utseendet på alla rum. Om ditt kök är mörkt, en ny färg i pastell eller ljus nyanser kommer omedelbart peppa utseendet i ditt kök. Du kan också installera en ny tapet med en attraktiv gräns att förnya väggarna. En päls grundfärg är en före måste du ansöka måla, eftersom det ger färgen att hålla fast på väggen. Du kan överväga målning köket själv om du vill spara arbetskostnader men se till att du kan hantera jobbet på egen hand.
Måla och reparera dina skåp, Swapping din befintliga köksluckor för nya är en kostsam affär. Men visste du att du kan uppnå samma resultat i mindre än 100 USD. Hur? Genom att måla köksluckor! Helt enkelt köpa en burk färg i valfri färg. Sand skåpen något innan du applicerar färgen. Slipning gör färgen att hålla fast vid ytan på skåpet hårdare. Något reparationsarbete om dörrar, måste gångjärn i skåpet göras före målning. Du kan måla skåpen för att komplettera eller kontrasterande vägg färger. Alternativt, som en av de billiga kitchen makeovers idé, kan du måla skåpet på en kontrasterande färg och måla dörrar i samma färg som väggarna.
Golv, Golv är en viktig aspekt av alla utrymmen, främst på grund av området den täcker. Att göra om ditt golv är verkligen en dyr jobb. Men om du insisterar på att byta golvet i köket, kan du gå för den billiga skal och stick vinyl plattor. De finns i en rad olika färger, mönster och mönster för att passa köket Inredningen i alla hem. Dessutom installerar dessa plattor är så enkelt, även dina barn kommer att kunna göra det. Vinyl plankor är ett annat kök golv alternativ som bör övervägas, eftersom de också är kostnadseffektiva, men inte lika mycket som vinyl plattor.
Bänkskivor, kök bänkskivan is makeover ett attribut som sannolikt kommer att äta upp de flesta av ditt kök makeover budget. Även det billigaste av de makeover idéer inte kommer att sättas under USD 200 till USD 300. Men billiga kitchen makeovers är möjliga om du har laminat bänkskivor, eftersom laminat bänkskivor kan målas. Vid granit eller naturliga bänkskivor sten, kolla om du kan få den reparerad för mindre kostnad.
Accessorize, Lägga bitar av tillbehör här och där kan också göra en stor skillnad på utseendet på ditt kök. Ändra vreden skåpets dörr och handtag eller byta ut din kamin brännarna för nya attraktiva sådana. Attraktiv bonader eller tavelramar kan också lägga till utseendet på ditt kök. Att placera en krukväxt i hörnet kan också leda till önskat resultat.
Hoppas idéer för billig kitchen makeovers presenteras i denna artikel visa sig vara till viss hjälp för dig. Således behöver du inte massor av pengar för att ändra utseendet i alla rum, men man absolut inte kan klara sig utan fantasi och nytänkande!