Blekning Hair med citronsaft

Blonda hår färg har alltid varit den mest eftertraktade modetrend. Flickor längtar mycket för vällustig blonda hår färg Scarlett Johansson, Jennifer Aniston, Nicole Kidman, Kate Hudson och liknande. Det finns olika metoder för att ändra din ursprungliga hårfärg med en ständigt bedövning och önskade en, som är mer känd som kemiska hårfärgningsmedel eller konstgjort hår färg. Med tanke på den enorma omfattningen av de skador som dessa färger och kemikalier orsaka till ditt hår, är det alltid bättre att söka efter några blekning hem hår tekniker. Det är samma tanke bakom idén blekning hår med citronsaft. Lemon finns i nästan alla kök och det är också ett av de effektivaste sätten att minska hårfärg naturligt. Låt oss se hur hur lätta håret med citronsaft.
Hur bleka hår med citronsaft?
Använda citronsaft bleka håret eller använda citron juice som hårfärgningsmedel är inte anonyma metod. Du kan få nästan samma resultat blonda hårfärg som du får efter spendera en förmögenhet på salonger hårvård. För det andra, citronsaft också inte har några allvarliga biverkningar på håret. Du kan enkelt lägga citronsaft i håret, att alltför utan professionell hjälp. För detta, blanda färskpressad juice av två citroner i en kopp vatten. Blanda väl och lägg det över hela håret. Efter ansökan kan du sitta ute i solen och lät solen torka håret helt. När håret blir torrt, sedan att leta efter önskat resultat. Om du fortfarande inte nöjd med dem, så du kan behöva upprepa samma procedur. Däremot kan du också prova nedanstående förfarande för att lätta hår naturligt.
Material för blekning hår med citron
Färsk citronjuice, 1 kopp, vatten, 1 kopp, Kamomillte väska, 1, Havssalt, 2 tsk, Förfarande för blekning hår med citron
Ta en kastrull och lägg kamomillte väska i den, och häll en kopp kokt vatten över det. , När det blir kallt, tillsätt 1 dl citronsaft och 2 tsk havssalt det det. Blanda väl och täcka alla dina lås med det. ; Om du vill lätta ditt hår med citronsaft, för att belysa vissa delar, sedan försiktigt stryk med citron till dessa delar bara. ; Kontrollera två gånger om alla önskade hårstråna är täckta med citronsaft och Om inte, då tillämpa den igen. , När du är klar med ansökan, sitta i solen och låt solens ljus torka håret helt. ; Om ditt hår inte blir till önskad färgton, måste du upprepa samma procedur. , Slutligen, tvätta håret med ett milt schampo och igen med en fin närande balsam som passar din hårtyp. ; En del människor föredrar också klämma citronsaft direkt på håret och sedan låta dem torka med hjälp av solljuset. Förfarandet för blekning håret med citron är ganska enkel och det är också ett effektivt sätt fungerar som en anti-mjäll behandling. Det finns dock några saker som du behöver tänka på, speciellt solljus, vilket är en viktig faktor i processen för att använda citronsaft för blekning hår. Du måste utföra arbetet med blekning hår på en ljus och solig dag. Därför kan du inte få lämplig ljus under vintern eller regnperioden. Hår blekning effekter med citronsaft är endast synliga för människor som redan bär diskvatten blond eller mycket ljusbrunt hår färg. Därför människor med mörkt hår färger och brunetter, måste lära blekning håret hemma, med några andra enkla teknik.
Tja, här är det, såvitt blekning håret med citronsaft berörs. Du måste bibehålla rätt fuktighet nivåer i ditt hår när de behandlas med en kombination av citron juice och skarpt solljus. Det är bästa sättet att bibehålla hälsan och glans din man. All lycka!