Trapphiss för funktionshindrade

Vara mycket uppriktig, kom jag att veta om trapphissar när jag såg Oscar vinnande animerade filmen "Up", förra året. Jag liksom skrattade se trapphiss att Mr Fredricksen används! Men höjde det några frågor i min uppfattning om trapphissar för funktionshindrade och äldre personer. När jag sökte om dem lite mer, lärde jag mig en riktigt spännande historia, som jag vill dela med er alla. Nåväl, trapphissar skapades väg tillbaka under 1920-talet, av en entreprenör Pennsylvania - CC Crispen. Mr Crispen skapat den, i syfte att kringgå de svårigheter som en av hans vänner hade, under resa från en våning till en annan. Ursprungligen trapphissar kallas inclinators! Idag är dessa bostäder hissar är en stor lättnad för funktionshindrade samt äldre och därmed har de blivit mer av en nödvändighet snarare än lyx.
Trapphiss för funktionshindrade: Funktioner, Stair hissar för handikappade eller äldre människor är ett utmärkt val för att undvika all slags olyckor som kan hända på dem när du klättrar upp eller ned för trappor. Dessa är rullstol trapphissar som lätt bära en person upp och ner, med hjälp av en enkel knapp. Allt du behöver göra är att göra respektive person sitter på stolen och tryck på knappen. Det finns olika tekniker att dessa hissar arbetet, såsom drivs elnätet, skruv driven, rack pinjong, kedjor, kabel halade etc. De flesta är elektriska trappa stol hissar. Det finns två typer av trapphissar, nämligen böjd hissar trappa och rakt hissar trappa. Böjd trapphissar används för svängda trappor och raka hissar trappa är gjorda för rakare trapphus. Dessa hissar är tillverkade av aluminium / stål och kör med både AC-och DC-motorer därmed, de är ganska tålig. Du kan montera dem på vardera sidan av trappan, enligt din bekvämlighet och hem arrangemanget. Det är dock montage dessa stolar på väggen sida av trappan visar sig vara ännu mer säker.
Trapphiss för funktionshindrade: Priser; Den böjda trapphiss kommer med ett säkerhetsbälte och ett vridbart låssystem, som undviker risken för olyckor. Eftersom rullstolar är fästa med stolar trapphiss för funktionshindrade, måste man reflektera bredden på trappor och stolen. I sådana fall är det bästa alternativet att gå för hopfällbara rullstolar. Dessa hissar har kablar och de arbetar på vattenkraft. Priserna på trapphissar för äldre och funktionshindrade varierar enligt den specifikation av denna plats. Därför böjda priserna of båda samt raka trapphissar variera. Men på en genomsnittlig, kan du behöva spendera allt mellan USD 2000 till USD 15.000 för både raka och böjda trapphiss. Priserna låter over-the-top men titta på fördelarna med dessa stolar, är de värda.
Trapphiss för funktionshindrade: Alternativ, För er som inte har råd dessa priser men ändå vill köpa trapphissar, definitivt har några alternativ. Det finns några märken av trapphissar som erbjuder dig en ganska billig rad av dessa hissar på hyran. Du kan antingen köpa rekonditionerad eller används trapphissar för mindre priser också. Eftersom de används, de kommer ganska billig och därmed sparar du ungefär 2000 dollar eller mer med dem, medan rekonditionerade trapphissar för rullstolar och böjda trappa stolliftar kostar någonstans mellan USD 2800 till USD 6400. Du kan beställa både inomhus såväl som utomhus typ av trapphiss om uthyrnings på cirka 100 USD per månad. Däremot kan du bli ombedd att betala för ett par månader i förväg eller deponera en viss summa. Om du behöver avbryta hissen, måste du ge en månads uppsägningstid.
Som ni kan se, trappa hissar för funktionshindrade eller äldre personer är en av de bästa alternativ som du kan ta med hem för att ge bistånd till ett permanent eller tillfälligt sjuke person i din familj. Ta hand!