Klänningar att bära till jobbet

Med många designers designa för bearbetning kvinnor som behöver smarta klänningar att bära till kontoret, dressing smart är inte längre en fråga. Traditionellt har kontor klädsel för kvinnor alltid handlar om smart skräddarsydda men något manlig byxan passar eller kjol kostym som har gjorts till döden. This restricts kraftigt mängden flexibilitet i ett arbete kvinnors garderob och många kvinnor har ingen möjlighet att injicera any mode i hennes arbete kläder. Klänningar tyvärr aldrig in i området för arbetskläder och de kunde endast bäras till cocktailpartyn. Men tack och lov regler klänningar att bära i arbetet har förändrats och de flesta inrättningar och företag har inga problem i att låta anställda kvinnor klä sig i formella och skräddarsydda klänningar.
Samtidigt välja kläder att ha på att arbeta, se till att du väljer kläder som inte avslöjar, för kort eller för hårt. Ett klyvningsställe avslöjande klänning med en kort hemline definitivt inte är lämplig för kontor och är mer lämpad för en kväll ute med vänner. Du måste också undvika problem med klänningar som är bilowy med överskott volym och finns i flowy tyger. Dessa typer av klänningar är mer lämpade för ballroom dancing. Här vi diskuterar typ och utformning av klänningar som du kan bära i arbetet, som stärker din professionella image och kommer också följa ett högtidskläder kod.
Lämpliga klänningar att bära to Work
En av de bästa affärer kläder för kvinnor att bära för att arbeta är övergången klänning. Det är en tidlös och klassiskt stil och är smickrande för alla kroppstyper. Övergången klänning blev populär på sextiotalet och har en slags ärmlös klänning som inte har en bestämd midja och hänger ner rakt från axlarna. Förskjutningen klänning slutar allmänhet just under eller ovanför knäna. The bästa skift klänningen som du kan välja arbete är de grundläggande de i en neutral färg som svart, vitt, grått och marinblått. Du kan sedan klä upp dem med ett par klackar och en läder handväska utan utsmyckningar. En annan bra sak om en enfärgad klänning skift är att du kan bära den med en skräddarsydd jacka i styrelsens sammanträden och ingjuta lite färg med en tryckt scarf virad runt halsen eller gå för den minimalistiska look med ett pärlband. Om du arbetar inom sektorer som media och inredning, då kan du välja ut skift klänning i ett stort mönster för arbete. Kom ihåg att hålla tillbehör till minsta iklädd tryckt skift klänning till en snygg look. Lägg bara till ett par guld örhänge eller ett guldarmband med ett par Mary Jane skor eller pumpar. Tryckt shift klänning av Diane von Furstenberg eller en solid förskjutning klänning av DKNY och Stella McCartney är din bästa insats.
En annan av de bästa klänningar att bära till arbete är skjortklänning. En skjorta klänning är en stil av klänning som är faktiskt ett skjorta med längre fåll. Den är vanligen tillverkad av linne, bomull eller silke och det faller i mitten av låret. En skjorta klänning har också en krage och front knapparna bara som en skjorta och är ett av de mest populära och lämplig klädsel för arbetet. En tan läderbälte runt din mid avsnitt ger midjan definition. En skjorta klänning kan bäras med strumpor och kattunge klackar för att mjuka upp utseendet och du kan också lägga tillbehör som en skiktad halsband och ett silver manschetten för att du ser ut som ett äkta proffs.
Ett bra klänning design bära att arbeta är omlottklänning. Det ökar din byst, färre och din midja och Slims stora höfter och samtidigt gör att du ser ordentligt professionell. Den här typen av stil är bra för plus size kvinnor som gör dem ser välväxt och döljer slappa bitar. Sveper klänning i solida färger som salvia grön, marin och svart är lämpliga kläder att ha på för att arbeta och tryckt wrap dresses också kan bäras, förutsatt att trycket är inte för stor. Silk wrap klänning kan bäras med domstol skor eller pumpar satin tillsammans med en god läder axelremsväska.
Andra söta klänningar att bära till arbete slida klänning, två-i-ett klänning, trikåklänning och A-linje klänning. Du kan lägga till din egen personal touch till dessa klänningar från att para ihop dem med olika tillbehör. Undvik användning av tillbehör som ljuskrona örhänge, armband som jangles, slappa påsar och PEEP rejäla skor till kontoret. Välj arbete klänningar med omsorg och du är säker på att projicera en professionell image på jobbet.