Elektrisk vattenvärmare Kabeldragning

Elledningar misslyckas aldrig att stubbe oss. Men faktiskt, det kanske inte så tuff en fråga. Allt du behöver är vara lite försiktig och ha ett öga för detalj. I överensstämmelse med vad jag nämnde tidigare om elkablar, låt mötte berätta att om du funderar hur man gör en kabelföringen varmvattenberedare är det inte mycket svårt. Du normalt inte behöva ändra ledningar om du inte installerar, antingen ett nytt eller byter ut en redan installerad varmvattenberedare. Texten kommer upp skulle ge dig en låg ner på det.
Elektrisk vattenvärmare Ledningar krav, skruvdragare, Avisoleringstänger, Needlenose tänger, spänningsprovare, eltejp, kabelkontakter, Elektrisk tråd-kontakt (för en ny anläggning), och dessa var de saker du behöver för en elektrisk varmvattenberedare ledningar. Överväger nu att du har den huvudsakliga ledningar enheten eller krets för värmaren här är metoden för elektrisk vattenvärmare ledningar.
Hur Wire en elpatron
Steg 1: Innan du gör något annat, stänga av el leder till kablar och ledare som är inblandade. Om du är osäker på vilka som får den elektriska strömmen, använd en voltameter för att kontrollera att elen är avstängd.
Steg 2: Nu behöver du hitta de fabriksmonterade kablarna varmvattenberedare. Använd ett lämpligt skruvmejsel för att avlägsna den elektriska korsningen locket till varmvattenberedaren. Du skulle hitta två isolerade ledare i olika färger. De kan också vara något som en grön oas tråd eller grön jordskruv.
Steg 3, Kraftkällan kablar måste dras genom hålet i elektriska bostäder utformade för en tråds anslutning. Hela enheten är på toppen av varmvattenberedare. Nu får avslut på källan sladdar och alla fabriken vatten ledningar värmare klara för anslutning. Detta kan göras med hjälp av Avisoleringstänger för att ta bort ca ¾ tum av isoleringen på utsidan. Det kommer att avslöja tråd i processen för elektrisk vattenvärmare ledningar.
Steg 4: När du Skal kablarna, placera ett delvis avklädd, isolerad källa tråd och en av de isolerade delvis stripped fabrik varmvattenberedare tråd i mutter. Vrid sedan medurs trådarna tills de är säkra. Det bör inte vara naken tråd exponeras utanför nedre kant mutter. Gör samma sak för de andra uppsättning kablar. Detta är ett mycket viktigt steg i elektrisk vattenvärmare ledningar. Om du stöter på några elektriska problem varmvattenberedare som helst skulle det vara en bra idé att ta kontakt med en professionell.
Steg 5, Det är dags för att få jordning anslutning höger. I ett läge där grundstötningen anslutningen på varmvattenberedaren är en tråd, placera delvis stripped gröna jordledaren varmvattenberedare och grundstötningen strömkällan tråd till en tråd mutter och vrid dem på det sätt trådarna var tvinnade tidigare (medurs).
Steg 6, Om det inte finns någon tråd, till grundstötningen anslutning på värmaren, istället finns det en skruv, linda grundstötning källa runt och under skruven en gång. Dra sedan åt skruven för att fästa och säkra kabeln. Till sist, efter allt detta är gjort försiktigt placera alla kablar tillbaka i elektriska kopplingsboxen.
Det är allt! Du är nu klar med elektrisk varmvattenberedare kabeldragning! Kudos! Men kom ihåg, detta var i åtanke situationen där det finns en elektrisk krets nu. Om du börjar från noll, skulle du köra banan själv. Då skulle du behöva en 2-polig, 30 amp brytare och 10-2 NM kabel för att kretsen fungerar. Detta är saker du behöver tänka på under elektrisk varmvattenberedare reparation också.
Men det gick om den elektriska varmvattenberedaren ledningar, det finns en sista sak du bör vara försiktig med, om elsäkerhet. Aldrig Fyll tanken med vatten tills enheten är helt och ordentligt fast och inte vända krets på innan man fyller tanken med vatten. Det är här jag skriva av. All lycka!