Shutter Färger

Lägger luckor till ditt hus är ett bra sätt att ändra sitt utseende. Kreativt utvalda slutare färger har möjlighet att göra ännu ett gammalt hus ser nya. Så om du funderar hem förbättring vid en budget, åter måla dina gamla luckor eller lägga till några nya och du kommer bli förvånad över resultatet! Nedan ges några användbara tips om hur man väljer lämplig slutare som kommer att låna en unik dimension till ditt hus.
Tips om att välja Shutter Färger
Typer av luckor, fönsterluckor för bostäder finns i många varianter, inklusive glasfiber, aluminium, stål, trä, plast och vinyl. I alla dessa sorter, finns ett stort utbud av färger tillgängliga för dig att välja mellan. Av de många sorter som finns på marknaden, träluckor är det bästa insats för människor som vill låna en autentisk utseende till deras hem. Den enda nackdelen med yttre trä fönsterluckor är att deras underhåll krävs mycket arbete och de behöver målas om och om igen, plus kan de vara ganska en börda för fickan. Vinyl luckor om Däremot kostnad mindre och att de inte ens behöver så mycket upprätthållande. Till skillnad träluckor, behöver de inte målas så ofta. Du kan bara tvätta dem ibland och de kommer att se nytt som någonsin? Några av de populära val när det gäller färger vinyl slutaren är blå, brun, grön, vinröd, lera och vitt. Om du vill ha en slutartid valfri färg, sedan målningsbar vinyl luckor finns på marknaden också.
Komplimanger exteriörlack; Vid val exteriören slutaren färgerna, gå av färgerna med vilken ni har målat utsidan av ditt hus. Välj slutaren färger som går bra med den yttre målning av ditt hus. Slutaren färg kan vara i kontrasterande färg eller en färg som liknar den yttre väggfärg. Exempelvis för människor som föredrar kontrast, den perfekta slutaren färgerna för rött tegelhusen är antingen svarta eller koksgrå, och för dem som föredrar slutaren färger som komplimentera exteriörlack kommer maroon röd vara den idealiska valet för ett rött tegelhus. Ett annat exempel som vi kan ta är att en solbränna hem. Den lämpligaste slutaren färger för solbränna hus skulle vara brun och choklad. Choklad och brunt kommer att låna en solbränna färgad hus en mycket rik förutseende och på samma gång, varmt utseende.
Ljusare nyanser; Om ni läser åsikter inredningsarkitekterna angående slutare färger i någon av livsstilsmagasin hittar du att de flesta rekommendera inte använda ljusa färger på exteriörer av huset. Enligt dem tonat ner färgerna är det perfekta valet för utsidan av huset, eftersom de garanterar att huset inte står ut från resten av husen i grannskapet. Om du tror på samma filosofi, sedan när du väljer slutare färger, se till att de har en ljusare nyans.
Jämför med Window Trim färger; När du väljer slutare färger, en annan sak som måste beaktas är färgen i fönstret trim. Helst ska fönsterlucka och trimma färgen vara densamma. På detta sätt ser hela fönstret som ett enda stycke. I fall är du inte kan hitta samma färg, åtminstone se till att två färger är mycket nära. Dessutom, om fönstret trimmar är gamla, är det bättre att du åter måla dem innan nya luckor är installerat för att jämna ut utseende.
Utseende; Vid val slutaren färger, ihåg att kontrollera hur färgerna titta på olika tider på dagen dvs i ljusa solljus under eftermiddagar, i tidiga morgonen liksom på kvällen, nära solnedgång. Välj den färg som lika ser tilltalande i olika typer av ljus.
I fall du planerar att åter måla hela hus, då passa på att skapa en slags färgkombination med exteriörlack färg, trim färger och huset färger slutaren. Om din budget är begränsad, sedan bara målar om luckorna är mer än tillräckligt för att lägga till utseendet på ditt hus. Dessa dagar, flesta butikerna hemhantverks erbjuda slutaren färgscheman valts av proffs i den inlämnade så du kan gå in för någon av dessa om du oförmögen att bestämma vilka slutaren färger att välja för ditt hus. Lycka till!