Kitchen Gardiner Idéer

Gardiner i köket är en integrerad del av inredningen i ett kök och du kan ha kul välja en gardin stil och design för ditt kök. Oavsett om du är fullt remodeling ditt kök eller vill ändra för gardinerna för att ge ditt kök ett nytt utseende, det finns många kitchen gardiner idéer för dig att välja mellan. Den typ och stil av behandlingar köksfönstret beror mycket på vilken typ av kök du har. En rustik eller lantkök kommer att kräva en annan typ av gardin än en modern och minimalistisk kök. Så du har att hålla alla dessa saker i åtanke när man utformar eller välja gardiner för ditt kök.
Idéer för Kitchen Gardiner
Många människor väljer lamellgardiner eller persienner för deras köksfönstren, men om du inte vill använda dem och letar efter billiga behandling köksfönster idéer, kan du använda gardiner. Det finns många olika stilar av gardiner som ser bra ut i köket och ditt val kommer också att bero till en stor förlänga på var i fönstret är belägen. Om det finns ett fönster precis ovanför spisen, då man naturligtvis inte kan ha rena gardiner med flowy tyg. Men om ditt fönster ligger precis ovanför handfatet eller någon annan plats för den delen, kan du gå för flowy gardiner i alla material.
For en rustik kök, skulle den bästa kitchen gardinerna vara cafegardin i en ljus nyans eller ett snyggt mönster. Ett kafé gardin omfattar endast nedre delen av fönstret och den övre halvan är öppen. De tillåter dig att titta på folk eller naturen från övre halvan av fönstret och samtidigt dölja vad du arbetar med i köket. Vanligtvis en kappa eller taklist är installerad på toppen delen av fönstret att skapa en mer mysig look. The Valance kan också ge någon form av integritet och bidrar också till att blockera alla reflexer från solljus och du kan välja mellan många Valance stilar. De bästa materialen för ett café curtain are linne och bomull. För en mycket chic fransk bistro utseende, kan du sy spets längs kanten på kaféet gardiner eller ens satin band. Om du är kreativt benägen och vill jazz upp den generiska store väckte billiga kitchen gardiner, en blommig applikation på ditt café gardiner är det bästa sättet att ge det en personlig touch.
För en helt modernt kök som är alla utrustade med stål och krom, du måste ha modernt kök gardiner. En av bra kök gardinerna idéer för ett sådant kök är att välja sheers, nät eller voile material. De är genomskinliga textilier som tillåter diffust ljus in i köket. Du kan ha full gardiner längd skir eller mitten längd gardiner ren i en färg och mönster som du väljer. En lätt färgad gardin i vitt, ljusblått och gult ser bäst ut i ett modernt kök, även om du måste se till att du regelbundet rengör dem som damm och fläckar kommer att dyka upp snabbt. För ett litet kök som bara har ett fönstret, är ett billigt kitchen gardiner idéer till hands gamla siden sjalar runt stången. Du kan också använda gamla näsdukar i ett tilltalande mönster och sy ihop dom för instant moderna köket gardiner. Om du behöver mer avskildhet (från nyfikna grannar), då naturligtvis sheers eller gardiner kommer inte att fungera för dig. Din bästa alternativet i så fall om du är på en budget är att köpa full längd redo att hänga gardiner och sedan använda stenciler och akryl färger målar för att skapa ett fint mönster.
Dessa var några kök gardiner idéer som du kan välja till ditt hem. Oavsett köksfönstret behandlingar du väljer för ditt hem, se till att den matchar den totala rummets estetik och inte kollidera med inredning. Ett kök gardin är det bästa sättet att klä upp köket och välja ett kök gardin som är lätt att rengöra och underhålla.