Fire Ant Bites

Medan du spelar i trädgården, börjar din son helt plötsligt skriker av smärta. Han säger att något bet honom när han spelade i rosenbusken. Du checkar ut rosenbuske och se en koloni av brand myror vandrade omkring. De var de som lite din son.
Betten av brand myror är varierar smärtsamma. Till skillnad från den Bistick varar smärtan av en ETTERMYRA bett i flera dagar. 24 timmar efter myra biter utvecklar du ett litet pustule which kliar och eftersom folk skrapa mycket, kan det även bli smittad och spridning. För vissa, smärtan kanske liten, medan det för andra, främst barn, blir smärtan för mycket. Vissa personer kan också få allergier på grund av ETTERMYRA gift som överförs till kroppen. I extrema fall kan den som har blivit biten av en brand myra genomgå en livshotande tillstånd kallas anafylaxi. Så, om någon blivit biten av en brand myra, har omedelbar läkarvård som skall ges till dem för att lindra smärtan. Du bör veta hur man behandlar biter brand myra. Nedan ges några tips på ETTERMYRA biter behandling som du kan prova och som är garanterat att hjälpa lindra smärtan i samband med detta insektsbett.
ETTERMYRA Bites Behandling
Innan jag talar om de behandlingsmetoder för biter ETTERMYRA, det är något som är mycket viktigt att du måste tänka på. Om den person som har blivit biten börjar visa symptom att de är allergiska mot bettet, då det bästa du kan göra är ge dem läkarvård omedelbart. Några av symptom som tyder på att personen är allergisk med ant biter är andfåddhet, eller personen börjar svettas mycket, eller hans hud blir blek och han har svårigheter att andas. Personen kan också få en anafylaktisk chock. Sålunda bör du vara försiktig att om personen visar något av dessa tecken på allergi efter att de har blivit biten, ta dem till sjukhuset omedelbart. Men om det bara är en brand myra biter svullnad, så här är några behandlingar som du enkelt kan utföra hemma. , Så snart personen är biten av en myra, flytta bort från området så att du inte blir biten av någon mer myror. , Nu tvätta ordentligt med rent vatten och eventuella medicinska tvål. , När du har tvättat området ska, ta ett varmt bad mineral med borax. Detta är en mineral som tar bort giftet från myran. , Nu gnida ytan med klorhexidinlösning, eller sprit för att desinficera området. ; Ta några iskuber eller några coola förpackningar från ditt kylskåp och tillämpa den på den infekterade delen och hålla den i minst 15 minuter eller tills smärtan försvinner. , Ibland även efter det kalla kompression, kan området börja klåda och sveda. Men se till att personen inte repa området. , Den repor kommer att bryta mot huden och som kan infektera området mer. ; Om du känner att även efter det kalla komprimera smärtan inte är lätta, då kan du försöka gnugga färsk lök på den smittade delen (oroa dig inte om lukten, lätta smärtan är din första prioritet!). ; Du kan prova att sätta väteperoxid eller tillämpa en pasta av salt eller kanske en aspirin som har krossats. Vinäger är också användbart för att lugna smärtan. ; ETTERMYRA biter kan också behandlas med tea tree-olja eller aloe vera gel. ; Dessa saker kommer säkert att lindra smärta samt klåda. Det enda som kommer att återstående the pustule. , Kontrollera att personen inte tar bort pustule antingen genom att klämma och "plocka" den eller till och med genom att spräcka den som detta kan driva infektionen vidare in i huden, vilket således ytterligare förvärrar problemet. Nu sätter ett plåster på en del och låta det vara. , Upprepa samma sak igen tills området är helt läkt. ; Så nu när du vet vad man ska sätta på betten ETTERMYRA, chanserna att bettet bli smittade, minskar. Men, är det bättre att förebygga än att bota. En brand myra kommer inte att komma upp och bita dig bara så där. Om de ser att du någonstans i närheten av sin koloni, först då, kommer de att bita dig som en defensiv metod. Så det bästa du kan göra för att inte drabbas av deras smärtsamma bett är, håll dig borta från dem, låt inte dina barn i närheten av dem och ringa skadedjursbekämpning och bli av med dessa myror. Så var försiktig.