Hårfärg för svarta kvinnor

I årtionden har kvinnor över hela världen varit fascinerad av färg håret för att uttrycka sin individualitet och täcka upp brister, om något. Idag, mer än någonsin har svarta kvinnor tagit hår färg till en helt ny nivå med frisyrer och hårfärger. Eftersom det finns massor av alternativ när det gäller att välja rätt hårfärg för svarta kvinnor, kunde jobbet i sig vara något knepigt. Varför? Det är därför majoriteten av svarta kvinnor har mörkare hår färg, djup hudton, och hårtyp är mycket torr och känslig / ömtålig.
En av de mest irriterande men ändå normal företeelse är för tidigt grått hår. Men visar upp sina nya utseende, stil och färg är vad de flesta kvinnor tycker om. Det är därför, med hjälp av hårfärg som passar din dynamiska pizazz är nyckeln till att titta extra underbar. Eftersom vi vet att svart hår är torrt, bör man titta på att välja hårfärg baserat på hudfärg. Nu innan du får alla upphetsad om att gå till salongen och få din nya frisyr, är det viktigt att förstå de grundläggande regler om rätt hårvård, så att även välja det bästa hårfärgen för svarta kvinnor, kan du också hindra håret från alla skador och hålla färgen letar ny (till nästa gång).
Typer av hårfärg för svarta kvinnor
Det finns olika hårfärg idéer som finns vid försök att ändra färgen på din ursprungliga hårfärg. Även färgning produkter tillgängliga på marknaden är säkra att använda, är några African American hårvårdsprodukter speciellt konstruerade, hålla dem i åtanke. Låt oss gå igenom dessa olika typer hårfärg och se vilken som skulle se bäst på dig.
Permanent hårfärg: Det är alltid bättre och säkert att få permanent hårfärg gjort från yrkesverksamma i hår salonger, eftersom de har bättre hår färg tekniker och kunskaper. Eftersom dessa färgämnen produkter innehåller ammoniak och peroxid, inte tvätta färgen inte bort, men bara bleknar som håret växer ut. Du kan gå på regelbundna touch-ups beroende på hur snabbt håret växer för att täcka rötterna. Att hålla din stil uppdaterad med de senaste modetrenderna, hårfärg för svarta kvinnor, särskilt de permanenta bör hanteras av en erfaren hår kolorist.
Demi-permanent hårfärg: Dessa hårfärgningsmedel som innehåller en liten mängd peroxid och ingen ammoniak. Därför, om du letar efter en två ton hårfärg för svarta kvinnor eller vill gå lättare, är Demi permanent hårfärg inte för dig. Det kommer dock att öka din naturliga hårfärg och täcker upp alla nyanser av grått perfekt. Plus, för de kommande 24 schampo cykler kommer din färg blekna inte bort.
Semi-permanent hårfärg: Semi permanenta hårfärg liknar tillfällig och hårfärg spola eftersom de varar längre tidsperioder. För att göra färgen vistelse på håret, det är tillämpas först och sedan tätas med värme från torktumlaren i ca 30 minuter. Semi-permanent färg innehåller inga kemikalier och är säkra för bearbetade hår. Den slutliga hårfärg för svarta kvinnor vistelser i ca 6 till 12 schampo cykler och inte göra en stor skillnad från den ursprungliga hårfärg.
Tillfälliga Hårfärg: gissa från namnet, uppenbarligen en tillfällig hårfärg varar tills du schampo. Tillfälliga hårfärgningsmedel kommer inte ljusare eller ge två färgnyans hår för svarta kvinnor, eftersom det inte innehåller några kemikalier. Allt de gör är pälsen hårstrån.
Hårfärg Skölj: Dessa hår sköljningar är fria från ammoniak och peroxid som vanligtvis används för att lägga glans och djup i håret. Kvinnor som inte kan hitta tid att besöka salonger regelbundet kan använda färgen skölj metod för att upprätthålla sitt hår hemma. Hårfärg skölj kan även användas på avslappnad hår. Men tvättar ut efter ett tag varför det måste tillämpas igen om några vecka. Färg sköljningar inte lätta inte mörkt hår, så inte använda den om du letar efter ljusbrunt hårfärg för svarta kvinnor.
Hårfärg idéer för svarta kvinnor kräver extra omsorg och underhåll. Använda rik fuktgivande schampo och balsam, inpackningar olja och regelbunden konditionering hjälper till att förhindra några större skador på håret. Med fullständig kunskap om ditt hår och nödvändiga tips, välja och upprätthållandet av den bästa hårfärgen för svarta kvinnor kan vara en lätt uppgift.